AKG C414 XLS

Begagnad

AKG C414 XLS är en professionell kondensatormikrofon och en vidareutveckling av AKG C414, en av de mest välkända och använda mikrofonerna i branschen.

C414 XL-II har nio olika riktningskarakteristiker, vilket ger användaren möjlighet att välja den mest lämpliga inställningen för given situation. Den har också ett högpassfilter på 40Hz, 80Hz och 160Hz och en -6dB, -12dB och -18dB pad, vilket ger ytterligare flexibilitet i ljudupptagningen.

Mikrofonen har en frekvensrespons på 20Hz-20kHz och en imponerande känslighet på 23 mV/Pa. Detta innebär att den kan uppfånga mycket detaljerade ljud, inklusive subtila nyanser och toner.

AKG C414 XLS är en mycket mångsidig mikrofon och används ofta för att spela in en mängd olika instrument, inklusive gitarrer, trummor, piano och blåsinstrument. Den är också lämplig för sång och tal.

Sammanfattningsvis är AKG C414 XL-II en högkvalitativ mikrofon som är en favorit bland många ljudtekniker och musiker runt om i världen på grund av dess mångsidighet och höga prestanda.

På Musikbörsen tror vi starkt på hållbarhet och köper/byter mer än gärna in dina begagnade instrument. Vänligen kontakta oss för mer information.
Alla instrument är funktionstestade, kontrollerade och justerade med garanti. Vi samarbetar även med Resurs Bank och erbjuder räntefria avbetalningar upp till 30,000 kr i 24 månader.

8.499 kr

Säljes av: Musikbörsen Jönköping

E-post: jonkoping@musikborsen.se Telefon: 036-39 29 70