PRS Custom 24 Tortoise Shell 2007

Begagnad

PRS Custom 24 i Tortoise Shell från 2007. Gitarren som startade allt för Paul Reed Smith 1985!

Gitarren har fått en setup enligt PRS specifikationer med stallet i flytande läge och 10-46 strängar. Gitarren har inte varit en ”Case Queen” utan fått en hel del kärlek men är överlag i väldigt fint skick och spelar som smör.

Nedanför är lite information från PRS MODCAT

Neck Wood: Mahogany
Neck Carve: Pattern Regular (Standard)
Fingerboard Wood: East Indian Rosewood
Inlay: Original Solid Birds (Pre-2008)
Bridge: Tremolo
Color: Tortoise Shell
Hardware: Nickel
Treble Pickup: HFS Treble
Bass Pickup: Vintage Bass
Switch: 5-way Rotary
Tuners: Phase II Locking Tuners

– HFS Treble –
Hot, Fat och Screams, HFS är evolutionen av den ursprungliga Standard Treble micken. HFS är en kraftfull mikrofon med en bra balans av aggression, ren diskant, stark mid-range och stark bas.

– Vintage Bass –
Precis som HFS är Vintage Bass uppföljningen till Standard Bass Pickup. Micken har ett varmt high-mid sound som är utmärkt för rock och jazz.

För den som inte är helt bekant med PRS så har Custom 24 historiskt sätt varit relativt (stark betoning) oförändrade med sin legendariska lönntopp, naturliga binding, baksida och hals i mahogny, greppbräda på 10″ i rosenträ och 25″ skallängd som ligger bekvämt mellan Gibson på 24,75″ och Fender på 25.5″. Där Custom 24:an har främst förändrats genom åren har varit i halsprofil, typ av switch, mickar och på senare tid typ av finish.

På Musikbörsen tror vi starkt på hållbarhet och köper/byter mer än gärna in dina begagnade instrument. Vänligen kontakta oss för mer information. Alla instrument är funktionstestade, kontrollerade och justerade med garanti.

Vi samarbetar även med Resurs Bank och erbjuder räntefria avbetalningar upp till 30,000 kr i 24 månader.

31.999 kr

Säljes av: Musikbörsen Jönköping

E-post: jonkoping@musikborsen.se Telefon: 036-39 29 70