Audient iD44 MkII- 20in/24out Audio Interface

Den bästa blev precis bättre.

6 190 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 301 kr/månad

  • Artikelnr: 0553115740
  • 2-4 dagar

Den bästa blev precis bättre.

Audients mest kraftfulla ljudkort har precis blivit bättre. Den senaste generationen av iD44 har förbättrad ljudprestanda, flera grymma funktioner och en vacker ny rökgrå finish. Med audio loop-back och en dubbel hörlursutgång, kombinerat med fyra Audient Console mic preamps och ADAT-expansionsmöjligheter levererar iD44 samma ljudprestanda som ett stort Audient mixbord direkt till din dator.

Det professionella ljudet du förtjänar.

Varje iD-ljudkort har Audient Console Mic Preamps, samma diskreta kretsdesign som finns i vår berömda inspelningskonsol ASP8024-HE. Designad för att leverera ultralågt brus och låg distorsion med en touch av klassisk analog värme, iD44s fyra Audient Console Mic Preamps ger dig det professionella ljud dina inspelningar förtjänar.Briljans på insidan möjliggör briljans på utsidanBäst i klassenMed ett dynamiskt omfång på otroliga 126dB har iD44 designats för att leverera den mest ärliga och naturliga översättningen av ditt ljud, hjälpa dig att höra subtila detaljer, identifiera problem och fatta bättre beslut i slutmix.

Upplev anmärkningsvärd klarhet från det ögonblick du trycker på play. Fler kanaler, fler möjligheterExpandera via ADATKonfigurera enkelt din studio för att hantera större sessions. iD44 är utrustad med två optiska in- och utgångar som ger dig flera alternativ för expansion. Med både ADAT och SPDIF kan du lägga till upp till 16 kanaler med preamps till din setup.

Integrera hårdvara.

Integrera din favorit utombords FX före konvertering och börja skapa signalkedjor som konkurrerar med de allra bästa. Få direkt tillgång till A/D-omvandlarna som ger dig en så ren signalväg som möjligt.? Spela in med hårdvara FX? Mixa med hårdvara FX? Spela in externa preamps?

För att replikera ingångssteget hos en klassisk rörförstärkare har iD44 två JFET-instrumentingångar som ger dig den perfekta grunden för dina gitarrer eller basar innan du slår på dina förstärkarsimulatorer.Audio Loop-back.

Släpp kreativiteten lös.

Med Audio Loop-back kan iD44 snabbt förvandlas till ett kraftpaket för många ändamål. Genom att ge dig möjligheten att fånga uppspelning från flera applikationer på din dator samtidigt, låter Audio Loop-back dig skapa ett anpassat ljudflöde redo att skickas till en streamingprogramvara. Idealisk för contentskapare, podcasters och streamers.? Spela in datorns ljud? Skicka ljud till livestreams? Samarbeta och mixa online? Spela in gaming-ljud

Börja omedelbart.

Fri programvara med ARCMed en gratis uppsättning kreativ programvara som till exempel Cubase LE, branschledande plugins och virtuella instrument, kan du börja spela in så fort du öppnar lådan.