Akai APC Key 25

Performance USB-kontroller med 25 minitangenter designad för Ableton Live.

899 kr

  • Artikelnr: 0553035181
  • Kontakta oss för leveranstid

Akai och Ableton har slagit sina kloka huvuden ihop för att skapa den ultimata kombinationen av ett 25-tangenters klaviatur och en rå styrenhet med perfekt integration med populära performance sequencer, Ableton Live. APC Key 25 är den första Ableton Live-kontrollern från Akai utrustad med tangenter. Här finner man allt från realtids-styrning av Ableton Live med traditionella kompositionsverktyg för att skapa melodier, baslinjer och ackord. Egna knappar för aktav upp/ner och sustain utvidgar tangenternas kapacitet, och låter dig utnyttja hela tonomfånget i klassisk pianostil. APC Key 25 levereras redo för Ableton live, och är lätt som en plätt att komma igång och börja producera musik.

Specifikationer

  • 25 synth-action mini tangenterna
  • Tre-färgad clip Launch-matris visar aktuell Clip-status
  • 8 programmerbara rattar för kontroll av bland annat effektsends, panorering och effektparametrar
  • Dedikerade oktav upp, oktav ner och sustain-knappar
  • Inklusive produktionspaket medAbleton Live Lite, Hybrid 3 by AIR Music Tech, SONiVOX Twist, Toolroom Artist Launch Packs och VIP 3.0 (download)
  • Strömförsörjning via USB

VIP 3.0
VIP 3.0 är en prisbelönt software-plattform som fungerar som en komplett lösning för att samla dina virtuella instrument- och effekt plugins. Med VIP 3.0 integreras controller-keyboard och software sömlöst, vilket gör arbetsflödet snabbare och mer naturligt. VIP-plattformen körs helt standalone, och stödjer praktiskt taget alla VST-instrument- och effektplugins. I VIP går det snabbt att söka i ett samlat bibliotek, och du kan redigera och mixa upptill 8 instrument samtidigt, och skapa egna patches med olika effekter. Med VIPMS (VIP Native Plugin Map Standard) som låter externa plugin-producenter skapa egna plugin maps för VIP, dessutom till MIDI Learn, Pad Chord Progressions, Key Controls och Setlist-funktion, så är VIP 3.0 en hjälpsam mjukvara som låter dig få ut mest möjligt av din controller och ditt plugin-bibliotek! VIP 3.0 ingår i vissa controller-keyboards från Akai Professional och M-Audio.

Akai Professional gjorde entré i den elektroniska musikindustrin 1984 med ett enda mål – att utveckla de verktyg som kreativa artister använder för att kunna utforska nya musikaliska landskap. Sedan dess har Akai etablerat sig som en favorit bland många professioenlla artister på scener och i studios världen över. Akais legendariska MPC-samplers och sequencer har dominerat industrin i åratal, och Akai Professional är fortfarande en av de mest innovativa aktörerna inom utveckling av modern musikproduktionsutrustning.