Eve-Audio SC3010

Aktiv 3-vägs studiomonitor med separat 10″bas, 5”midrange och AMT banddiskant, 1000 watt, DSP, 29Hz -21kHz Pris per styck.

40 830 kr

  • Artikelnr: 0553030957
  • Kontakta oss för leveranstid

Bra ljud är naturligtvis viktigt i bra studiemonitors, men det viktigaste är att din mix låter som den lät i din studio i andra högtalare och rum. Därför har EVE Audio använt de senaste mätsystem, men också massor av kritiska användarnas öron innan den slutliga anpassningen och designen har genomförts och etablerats.

Alla EVE Audio högtalare har en inbyggd DSP som hanterar EQ inställningar och frekvensdelning. DSP styrningen sker med en enda ratt monterad på framsidan som ger tillgång till anpassning och optimering för rummets karaktär och lyssningsavstånd.

EVEs SilverCone woofers består av tunt nät som liknar en bikaka täckt med glasfiber på bägge sidor. Resultatet är ett membran som är väldigt lätt och styvt genererar extremt linjär frekvensrespons och låg bas.

Diskanterna i EVES högtalare är AirMotionTransformers som är designade endast för EVE. AirMotionTransformers kännetecknas av en mycket mer naturlig återgivning av  diskant och högt mellanregister än den vanligare domediskanten.

Exklusivt för SC3010 – och dess större syskon SC3012 – är vår nyutvecklade Air Motion Transformer AMT RS6. Denna nya AMT är 2,5 gånger större än RS1, RS2 och RS3 enheter som återfinns i de mindre SC Serierna och det är en viktig del av systemet som  hjälper till knyta ihop midrange och höga frekvenser med stor precision. EVEs ingenjörer lyckades RS6s crossoverfrekvens vid 1800 Hz, en mycket viktig frekvens för människans hörsel och därmed, musikproduktion.

Varje driver är försedd med egen separat PWM förstärkare som kan leverera en uteffekt på 250 W per tweeter och mellanregister kanal och 800 W för low-end-woofern. Med en maximal utgångsnivå på 114 dB, kommer du definitivt att kunna bedöma dina mixar exakt.

SC3010 är ett tre-vägs system som kombinerar kraftfull basåtergivning med en mycket öppen och närvarande mellanregister och kristallklart högfrekvent återgivning. Oavsett om du producerar din nya hiphop-hit, mastrar klassisk musik eller mixar senaste rockhiten kommer SC3010 vara där för dig och de kommer att säga som det är. Dåliga mixar kan inte gömma sig längre.

EVE Audio har huvudkontor i Berlin, Tyskland och alla högtalare testas noggrant under minst åtta timmar i av EVE i Berlin innan de levereras.

Specifikationer

  • 3-vägs tri-amped Mainmonitor
  • Enheter: 10″ SilverCone baswoofer, 5” Midrangedriver och AMT RS6 tweeter
  • Frekvensområde: 29Hz – 21kHz
  • Effekt: 1000Watt, 800W LF, 250W MF och 250W HF
  • Max SPL: 114dB
  • Ingångar: XLR och RCA för balanserad och obalanserad signal
  • Frontmonterad multifunktionsratt för styrning av Volym och  DSP funktioner
  • Mått: 380x580x440mm