Roland GO:PIANO88

Lätt kompakt och bärbart piano med 88 anslagsdynamiska tangenter, inbyggt högtalarsystem, Bluetooth – och smartphone baserat användargränssnitt.

4 295 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 222 kr/månad

 • Artikelnr: 0553001550
 • Kontakta oss för leveranstid

När du lär dig att spela piano gör 88 tangenter en stor skillnad. Medan mindre 61 eller 76 klaviaturer är bärbara och lättare att hantera för yngre pianister, kan ett 88-tangents full stort klaviatur hjälpa dig att utveckla rätt teknik och bli en mer uttrycksfull pianist. Det här mobila instrumentet har ett fullstort 88-tangentbord och ljud hämtat från Rolands bästa digitala pianon, så att du kan spela med rätt teknik och musikaliskt uttryck – avgörande för klassisk musik eller mer komplexa musikstycken.

:PIANO88 är utrustad med inbyggda Bluetooth-högtalare av hög kvalitet, som kan anslutas till din smartphone och ger en enkel och kompakt lösning för undervisningssituationer. När anslutningen är etablerad kan du börja utforska gratis innehåll online som gör lärandet snabbare och roligare – inklusive pianolärare, karaoke och instruktionsvideor till dina favoritlåtar – eller bara streama dina spellistor och jamma med dem. Hitta en bra plats, ta din smartphone och starta din musikaliska resa med :Piano88.

Highlights

 • Fantastiskt piano i ett kompakt instrument till ett överkomligt pris
 • 88-tangents klaviatur i full storlek och standard avstånd
 • Inbyggd Bluetooth-högtalare av hög kvalitet som kan anslutas trådlöst till din smartphone – 10 Watt x 2, 15 x 6 cm x 2 enheter
 • Kompakt och lätt (7,0 kg) kan spelas och förvaras var som helst
 • Fullt trådlös drift med ström från batterier och Bluetooth-anslutning
 • Bluetooth Ver 4.0 MIDI-stöd för avancerade musiklektioner på din smartphone eller surfplatta,
 • Metronom, införlivande och inspelning hjälper vid daglig övning
 • Du är alltid redo att spela med de inbyggda högtalarna eller med hörlurar
 • Prisvärd och lätt att ta som extrapiano för avancerade pianister
 • Mått 1,283 x 397 x 252 mm
 • Vikt 7,0 kg

:PIANO88 har 88 fullstora tangenter och ger en autentisk spelkänsla och uttrycksfullt anslag inspirerad av de tangenterna på akustiska flyglar. Med en klaviatur i full storlek kan du spela mer krävande musik och utveckla rätt pianoteknik för både vänster och höger hand. Samtidigt säkerställs en harmonisk övergång för att börja spela på ett vägt Hammer Action klaviatur. Och även om du kanske redan har investerat i ett bra piano, är :PIANO88 det perfekta bärbara instrumentet för att ha med sig till rep, studiosessions och konserter.

:PIANO88 paras ihop med din smartphone för att göra det roligt att lära sig piano. Använd Bluetooth för att koppla dig trådlöst till din smartphone eller surfplatta, få tillgång till ditt musikbibliotek och prova nån gratis lektion online. Du kan spela tillsammans med musiken som streamas genom de inbyggda högtalarna av hög kvalitet – eller genom dina hörlurar. Om du föredrar en med intensiv pianoupplärning, kan du försöka med nån av de fantastiska apparna eller videos, innan du börjar hos en pianolärare.

Inte alla hem har plats för ett akustiskt piano i full storlek. Men den kompakta designen i :PIANO88 låter dig spela i varje situation, med alla fördelarna ett 88-tangents klaviatur i full storlek har. Bara sitt ned, slå på  och utnyttja :PIANO88s fulla dynamiska område, helt utan krånglig uppriggning eller irriterande kablar. Att tillägga för att försäkra dig om att du kan öva utan att störa andra, låter :PIANO88 dig plugga in hörlurar för att få spela i fred.

Ett akustiskt piano binder dig till en fast plats, och ett portabelt elektronisk keyboard begränsar musiken du kan spela på grund av de färre tangenterna som ett piano har. Med :PIANO88 och en smartphone är du redo att skapa musik oavsett när inspirationen kommer. Det kompakta pianot väger bara 7,0 kg och kan drivas på batterier. :PIANO88 låter dig spela genom de inbyggda högtalarna eller öva med hörlurar. Om du dessutom har en smartphone ansluten trådlöst, kan du jobba på dina färdigheter oavsett vart du befinner dig. En 88 tangenters klaviatur innebär att du inte behöver kompromissa på din teknik.

Förutom att uppskatta :PIANO88s 88-tangentbord i full storlek, kommer du att inspireras av valet av inbyggda ljud som är hämtat från Rolands erkända top-of-the-line pianon. Tryck ner en knapp och du hör ljudet fullt av karaktär, som ändras sömlöst från tyst och mjukt till högt och hårt – beroende på hur du trycker på knapparna. Precis som ett fint akustiskt piano. Och tillsammans med det uttrycksfulla tangentbordet låter :PIANO88 ditt spel sk