Roland HP704-DR-SET Dark Rosewood

Digitalpiano med högklassigt utseende och autentisk spelkänsla med audiosystem med fyra högtalare.

22 890 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 997 kr/månad

 • SKU: 0553001436
 • 3-6 dagar

HP704 ger den stil, prestanda och rena ljudprojektion du förväntar dig av ett högklassigt studiopiano. Med sin eleganta och sofistikerade möbeldesign är detta digitalpiano ett statement oavsett var du spelar och ett antal olika finishar gör att det passar var som helst. Den avancerade klaviaturen PHA-50, inbyggda inlärningsfunktioner och uppkoppling till musikappar via Bluetooth gör att du alltid kommer att vara inspirerad att spela, utforska och utvecklas. I det höga, eleganta kabinettet finns ett audiosystem med fyra högtalare som levererar ett dynamiskt ljud som fyller rummet när du spelar –  eller när du slappnar av genom att streama dina favoritlåtar.

Enkel och sofistikerad design som inbjuder till spel.
Ett piano som låter bra måste också se bra ut. Från det höga men ändå slanka kabinettet till de eleganta frambenen och de sofistikerade formerna, är HP704:s design baserad på det prisbelönta designkonceptet hos Rolands bästa pianon i LX-serien och inspirerar dig till att spela gång på gång. Varje finish är noga utvald och noggrant tillverkad så att du kan välja ett piano som verkligen känns hemma i ditt vardagsrum. Kabinettet är designat för att ge bästa möjliga ljud oavsett var pianot är placerat. Tillgängligt i polished ebony (polerad ebenholts), charcoal (kolgrå), dark rosewood mörk jakaranda), light oak (ljud ek) och vitt.

Uttryck dig med den responsiva klaviaturen PHA-50.
När det gäller kravlistan för ditt nya piano bör spelkänsla vara prioriterad. Oavsett om du bygger upp baskunskaper eller om du uttrycker dig i en ett krävande stycke svarar HP704:s responsiva klaviatur PHA-50 på ditt anslag och låter dig vara i kontroll och håller dig inspirerad.  Du kommer också att uppskatta kombinationen av hantverkstradition och spjutspetsteknologi  – släta sidor av trä ger de vita tangenterna en bekant känsla medan den tåliga inre ramen säkrar underhållsfri pålitlighet i åratal av dagligt spelande.

Dynamiskt ljud från ett kraftfullt system med fyra högtalare.
Ett fantastiskt ljud får dig att spela bättre. HP704:s SuperNATURAL-teknologi fångar kärnan av ett akustiskt piano i varje ton. När du spelar får din musik liv genom ett avancerat Acoustic Projection System med fyra högtalare som levererar gnistrande diskant, varm bas och allt däremellan. De fyra högtalarna är konfigurerade som två par inne i instrumentet och varje par är optimerat för att leverera överlägsen ljudreproduktion över hela pianots omfattande dynamiska område. Oavsett om du spelar live eller streamar kommer du att höra varje ton kristallklart.

Highlights

 • Autentisk akustisk klang från Rolands SuperNATURAL Piano Modeling-teknologi
 • Uttryck din musikalitet med PHA-50 Keyboard och Progressive Damper Action-pedaler
 • Acoustic Projection System med fyra högtalare som arbetar tillsammans för att skapa samma djupa och fylliga klang som ett akustiskt piano
 • Headphones 3D Ambience för en omslutande och realistisk spelupplevelse när man övar med hörlurar
 • Innehåller en stor och flexibel samling andra typer av ljud som till exempel elpianon, stråkar, orgel och många fler
 • Enkel, modern och luxuös möbeldesign med eleganta ben och sofistikerade linjer
 • Koppla upp till din smartphone eller surfplatta via Bluetooth® och öva med audio från appar strömmade genom pianots högtalarsystem
 • Kompatibel med appen Piano Every Day som uppmuntrar dig att oftare spela piano
 • Dimensioner: 1,377 x 468 x 957 mm
 • Vikt: 59,5 kg (HP704-CH, HP704-DR, HP704-LA, HP704-WH)