Boss MD-500

Moduleringseffekt med 28 olika alritmer, rekreationer av vintage-klassiker som CE-1 Chorus Ensemble, Roland Dimension D, 70s Script Phaser och 80s Tri-Chorus.

5 280 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 263 kr/månad

 • Artikelnr: 0553002077
 • Kontakta oss för leveranstid

Den ultraflexibla MD-500 drivs av avancerad teknologi från BOSS och ger dig så tt som vilken modulationseffekt som en musiker kan tänkas vilja ha, plus lite till. Här finns 28 olika alritmer med massor av av programmerbara parametrar och ger en nästan obegränsad ljudpalett att skapa med. Med klassbrytande 32-bit AD/DA, 32-bit floating point processing och 96 kHz sampling rate genom hela signalkedjan får du en ren ljudkvalitet går bortom det du kan göra med de absolut bästa studioprocessorerna.

Effekterna i MD-500 inkluderar många nya Prime-typer utvecklade med spjutspetsteknologi från BOSS, plus autentiska versioner av klassiker som CE-1 Chorus Ensemble, Roland Dimension D, ‘70s script phaser, ‘80s tri-chorus och en mängd andra. Med A/B Simul mode kan du använda två presets samtidigt, så MD-500 täcker med stor säkerhet alla dina modulationsbehov i en enda praktisk pedal. Genom att koppla in distpedaler i MD-500s flexibla externa loop är det lätt att placera modulationseffekter före, efter eller runt loopen efter ljudets behov.

Highlights

 • Ljud i studioklass med först-i-klassen 32-bit AD/DA, 32-bit floating point processing och 96 kHz sampling rate
 • 12 lägen med 28 modulationstyper, alla med djupgående redigeringsmöjligheter
 • Klassiska modulationseffekter and BOSS original, nu förbättrade med spjutspetsteknologi.
 • A/B Simul mode fö att använda två presets samtidigt där du väljer om du vill ha koppling i serie eller parallellt och mixad eller split A/B output
 • Insert Loop gör att du kan använda modulationseffekter före, efter eller på var sida om distpedaler
 • Grafisk LCD och starka möjligheter till realtidskontroll
 • 297 minnen och praktiska kontroller
 • Valbart om man vill ha buffered-bypass eller true-bypass
 • MIDI I/O för styrning via externa MIDI kontrollenheter
 • USB-MIDI för koppling till MD-500 Editor/Librarian eller en DAW
 • Drivs av fyra AA batterier (medföljer) eller AC-adapter i PSA-serien (medföljer ej)
 • Dimensioner 170 x 138 x 62 mm
 • Vikt 1 kg

MD-500 har 12 modes med 28 olika modulationseffektalritmer, och samtliga är nyutvecklade specifikt för denna pedal. Alla viktiga standardeffekter finns här: chorus, vibrato, flanger, phaser, tremolo, rotary, classic vibe och ring mod. Auto wah och touch wah effekter finns inkluderade, plus BOSS original som Slicer och Overtone. Slicer-fans kommer att gilla möjligheten att programmera egna patterns, en ny funktion som ej fanns i originalpedalen SL-20 Slicer. Och med MD-500s exakta återskapande av Rolands Dimension D från 1980-talet kan du addera fantastisk bredd och djup med en av de mest åtråvärda rackeffekterna nånsin.

I MD-500 har vi fräschat upp standardeffekter som chorus, flanger, phaser och andra med BOSS avancerade nya Prime-alritmer. Då vi använder ultra-snabb och högpresterande DSP och den senaste teknologin har BOSS utvecklare arbetet nyskapande med dessa nödvändiga effekter för förbättrat uttryck, bredare område och maximal transparens. Med en räcka justerbara parametrar per typ, har du en massiv mängd ljudformande potential under dina fingrar. Vissa effekter har till och med helt nya parametrar som aldrig tidigare setts i BOSS effekter, såsom inställningarna för “Bell” och “Sweetness” som finns i alritmen Prime Chorus.

MD-500 har 32-bit/96 kHz AD/DA och överträffar alla industrinormer för pedalbaserade effekter. Alla interna processer är 32-bit floating point och sker med en sampling rate på 96 kHz, och ger en ren ljudkvalité som går bortom de mest exklusiva digitala processorer som används i professionella toppstudios. Och med valbar inställning för true-bypass eller buffered-bypass kan du välja det som passar din övriga utrustning bäst.

MD-500 har en stor LCD som tydligt visar namn på preset och annan information som är viktig när du spelar. Den gör det också lätt att se och redigera enhetens alla parametrar och avancerade kontrollfunktioner. Med lätttillgängliga rattar har du direktaccess till viktiga parametrar som djup och effektnivå plus två parameterkontroller som ändras dynamiskt beroende på den effekttyp som är vald. Och via USB kan du koppla till en gratis MD-500 Editor/Librarian på dina dator för fjärrprogrammering, backup och mer.

A/B Simul mode gör MD-500 än mer flexibel då du kan använda två presets samtidigt. Man kan v