Universal-Audio Dream ’65

UAFX Dream ’65 Reverb Amplifier-pedalen ger dig den legendariska amerikanska rörförstärkaren som använts av artister och producenter i 60 år, från Muddy Waters till The Beatles till Elvis Costello.

4 499 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 231 kr/månad

  • Artikelnr: 0553115247
  • 2-4 dagar Finns produkten i butik nära dig?
    • Musikbörsen Gävle

Byggd på kraftfull tvåmotorig bearbetning och UAD-ljudmodelleringsexpertis levererar Dream ’65 effektpedal kraftfullt rent ljud, mjuk breakup och gudomligt fjäderreverb och vibrato.

Oavsett om det är att ute efter att byta ut din förstärkarrigg och gå direkt till PAt, eller tracka i din DAW ger Dream ’65 dig inspirerande, albumfärdiga gitarrljud av en expertmikad ”golden unit” rörförstärkare, inom några sekunder .

Ta din vintageton ett steg längre med anpassade moddar och legendariska overdriveljud som gjorts kända av artister som Stevie Ray Vaughan och Steve Lukather med två ikoniska moddar och en ren boost. 

Dream ’65 blir ännu bättre med mobilappen UAFX Control. Ladda ner anpassade artistpresets, återkalla och arkivera dina presets och dyk djupare in i en av de bästa amerikanska rörförstärkarna som någonsin gjorts.