Zoom G2 FOUR Multi-Effect Guitar Pedal

2 595 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 152 kr/månad

  • Artikelnr: 0553140343
  • 2-4 dagar

ETT HAV AV MÖJLIGHETER FÖR GITARRISTER

ZOOM G2 FOUR ger gitarrister fler tonvariationer än någonsin tidigare tack vare helt ny förstärkarmodellering och innovativ IR-teknik. Du kommer att hitta fantastiska ljud direkt ur lådan.

G2 FOUR och tar förstärkarmodellering till en ny nivå. De kombinerar troget återgivna modeller av klassiska förstärkare och para ihop dem med kabinettmodeller som använder ZOOMs nya Multi-Layer IR-teknik. Detta ger gitarrister både bra ton och känslan av det “stora scen”-ljudet i vilken miljö som helst.

MULTI-LAYER IR
Varje förstärkarmodell är byggd med Zooms innovativa Multi-Layer IR, för att återskapa de tonala egenskaperna och känslan av att spela genom klassiska förstärkare och kabinett. Ljuden har hämtats från flera ikoniska kabinett vid 3 olika volymer, blandats och aktiveras baserat på volymen på din gitarr.

HISTORISKA GITARRLJUD
G2 FOUR är laddad med 250 förinställda patchar designade för att återskapa gitarrtonens evolution. Varje patch återskapar ljudet av en ikonisk låt från 50-talet till idag.

FULLPACKAD MED EFFEKTER
Bygg patchar med över 100 effekter, utforska ett brett utbud av traditionella toner och boutiquetoner, från klassiska fjäderreverb till extrem distorsion, moduleringseffekter, wah och mer. Mixa och matcha med upp till 7 effekter för att bygga dina egna anpassade ljud.

LÄTTNAVIGERAD
Zooms nya navigeringsknappar hjälper dig att styra pedalen med bara fötterna, så att du kan göra justeringar i farten. Dessutom möjliggör de 4 roterande knapparna snabba justeringar av effekter såväl som utgångsinställningar.

PROGRAMMERING
Det nydesignade användargränssnittet gör det enklare än någonsin att redigera effekter, ändra ordning på effektkedjor och komma åt loopern eller tunern.

PERFEKT FÖR DITT PEDALBORD
G2 FOUR:s kompakta design och mängd olika effekter gör dem till ett kraftfullt tillägg till ditt befintliga pedalbord.

OPTIMERAD FÖR FÖRSTÄRKARE, MONITORER OCH HÖRLURAR
G2 FOUR är designad för att användas till gitarrförstärkare, studiomonitorer, PA:er och hörlurar. När du slår på pedalen, välj LINE eller AMP för att säkerställa att G2 FOUR är optimerad för din inställning.

LOOPER
Använd den 80 sekunder långa inbyggda loopern för låtskrivande eller för att lägga till lager till ett framträdande.

SPELA I TAKT
Spela tillsammans med någon av de 68 rytmerna från den inbyggda trummaskinen. Från metal till blues och mycket mer. Rytmsektionen är den perfekta följeslagaren när du övar.

LJUDKORT
Spela in hemma eller i studion genom att ansluta G2 FOUR till din dator eller smartphone via USB för att spela in med dina favoriteffekter och förstärkarmodeller.

GUITAR LAB
Med ett stort och växande bibliotek av patchar och effekter kan gitarrister fortsätta att utöka sitt sound med Guitar Lap-appen (för iOS / Android)