Boss OD-200 Hybrid Drive

Overdrive/Distorsion pedal med 12 olika unika modes, hybrid analog/digital kretslopp, 3-bands EQ, gate och kraftfulla pre- och post-boosts.

3 380 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 184 kr/månad

  • Artikelnr: 0553001712
  • Kontakta oss för leveranstid

Med 200-serien introducerar BOSS en ny generation av pedaler som huserar avancerat ljud och mångsidighet i ett kompakt format som låter dig spara plats på ditt pedalbord. Enkla kontroller och multifunktions-switchar gör pedalen mycket enkel och snabb att använda. Alla pedaler i 200-serien erbjuder en utmärkt ljudkvalitet med 32-bit AD/DA intern processering, 96 kHz sampling rate och stöd för extra kontroller via externa switchar, expression-pedal eller MIDI.

OD-200 Hybrid Drive tar overdrive och distorsion till nästa nivå med sitt ljud, flexibilitet och känsla kombinerat med flera decennium av BOSS expertis inom innovativ teknologi. Denna pedal är kapabel att producera vilket drive-ljud du kan tänka dig med 12 unika lägen, hybrid analog/digital-kretsar, 3-bands EQ och kraftfulla pre- och post-boostar för en extremt detaljerad gain-skulptering. OD-200 har även en avancerad gate som är ideal för att eliminera brus, tajta till ditt ljud och samtidigt ge extra aggressivitet till till high-gain drive-ljud.