Bellman-Symfon ER20x Medium/Large

Bellman-Symfon

Professionella öronproppar, även kallade ”julgranar”, till musiker och konsertåhörare.

299 kr

  • Artikelnr: 0553015159
  • Kontakta oss för leveranstid

En koncert kan vara ett minne för livet. Det kan tyvärr även en hörselskada vara. I värsta fall kan ett högt ljudtryck nämligen orsaka en permanent hörselskada. Inte sällan kommer ljudnivåerna vid konserter upp till närmre 100 dB, vilket kan ge hörselskador efter bara 15 minuter. Därför är det alltid en d idé att ha med sig öronproppar vid alla typer av konserter.

Bellman & Symphoni ER20XS kan hjälpa dig med att ”skruva ner” volymen, utan att det går på bekostnad av upplevelsen. Dessa öronproppar är nämligen speciellt utvecklade till musiker och konsertåhörare. De sänker med deras unika dämpteknik ljudnivån med 20 dB över alla frekvenser, vilket ger dig en mer exakt ljudbild än andra proppar. ER20XS är också mycket komfortabla. Toppen består av mjuka lameller i silikon som anpassar sig efter din örongång.

ER20XS levereras med ett etui, som passar perfekt i fickan. Det är designat i ett slitstarkt material som effektivt skyddar dina ER20, när du inte använder dem. Öronpropparna är hållbara, enkla att tvätta av och håller under lång tid. De är CE-dkända och tillverkade av allergitestat silikon och är miljövänliga.