Roland SPD-1K ONE KICK

Digital percussion pad med 22 percussionsljud, inklusive bastrummor, tramplådor, maracas, koklockor och mer.

3 330 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 182 kr/månad

 • Artikelnr: 0553001345
 • 3-6 dagar

Roland SPD::ONE KICK är en ny typ av digital percussion pad, som ger alla musiker möjlighet att få genuina bastrum- och percussionsljud på sina spelningar. Den har 22 realistiska percussionsljud, inklusive bastrummor, tramplådor, maracas, koklockor och mer. Du kan även importera dina egna digitala ljud till nån av de 12 ljudbankerna. När du är beredd att spela kan SPD::ONE KICKs robusta men ändå känsliga pad spelas med trumstockar, händer eller fötter och triggerkänsligheten ställs lätt in med intuitiva kontroller.

SPD::ONE KICK är portabel och drivs av batterier eller ström (AC) och kan användas på lvet, på skrivbordet eller monteras på alla trumset med den inkluderade adaptern. Den är lättanvänd även för musiker som inte är tekniskt lagda; med endast fyra rattar på kontrollpanelen kan man ändra ljud, volym, balans och mer. Oavsett om du är trummis, percussionist, gitarrist, DJ eller sångare är SPD::ONE KICK ett enkelt och flexibelt sätt att expandera din ljudpalett och gjuta mer liv i dina spelningar.

Highlights

 • Lätt, kompakt digital percussion pad som kan spelas med trumstockar, händer eller fötter
 • 22 inbyggda ljud inklusive äkta bastrummor och percussionljud
 • Importera dina egna WAV-ljud via USB till en av de 12 ljudbankerna
 • Ljuden redigeras och kontrolleras enkelt med endast fyra rattar
 • Drivs av batterier (4 x AA) eller AC-adapter
 • Huvudutgång (mono) och hörlursutgång (stereo) för medhörning
 • USB-MIDI medger att den kan användas som pad controller för musikprogramvara
 • Kan användas på lvet eller på bord eller monteras på trumset eller mikrofonstativ med den inkluderade adaptern
 • Dimensioner: 140 x 160 x 56 mm
 • Vikt: 900 g

Varje musiker är individuell och dina instrument bör komplettera din kreativitet och spelstil. SPD::ONE KICK låter dig spela som du vill; denna kompakta digitala percussion pad kan spelas med trumstockar, händer och till och med dina fötter. Du kan också snabbt justera anslagskänslighet och triggernivå via två rattar på sidan av enheten. Trummisar och percussionspelare kommer att älska den solida känslan och den naturliga studsen, gitarrister kan med förtroende stampa på enheten för att stabilt hålla takten och alla musiker kan spela ljud med händerna utan att behöva vara rädda för att få ont i händerna innan kvällen är slut.

SPD::ONE KICK innehåller 22 interna ljud, inklusive en mängd olika bastrummor och andra trampljud vilket gör den till bäst pad i SPD::ONE-serien för att spela med foten. Det har aldrig varit enklare att lägga till bastrumma till gitarr- eller cajonspel. Tack vare variationerna i de inbyggda ljuden och de omedelbara justeringsmöjligheterna med endast två rattar kan man byta ljud mellan två låtar då spelningen går vidare. Den är absolut inte begränsad till soloframträdanden; så tt som alla musiker, inklusive trummisar och DJs, kan direkt ha tillgång till bastrumljud med SPD::ONE KICK.

SPD::ONE KICK är så kompakt att den passar i din existerande rigg utan att du behöver flytta på andra saker. Med den inkluderade adaptern kan du enkelt montera paden på valfritt trum- eller cymbalstativ* eller ett mikrofonstativ. Alternativt kan man spela på SPD::ONE KICK utan att montera den nånstans – lägg den helt enkelt på lvet, ett bord eller annan stadig yta.

Du kan ta med dig SPD::ONE KICK vart du vill, tack vare dess kompakta storlek och batteridrift. Dess låga vikt gör att du kan transportera den i en gig-bag eller case och robust nog att turnera med tack vare dess metallkonstruktion. Du kan till och med spela och ta fram egna ljud via hörlurar när du reser och använda dem på spelningen samma kväll.

Det är mycket enkelt att använda SPD::ONE KICK. Det finns inga komplexa undermenyer eller knapptryckssekvenser – bara välj ditt ljud genom att vrida bank selector-ratten till en av 12 positioner och spela på paden. Med endast fyra huvudrattar på frontpanelen når du direkt allt du behöver, inklusive möjligheten att redigera ljud, justera volym och balans i realtid.

SPD::ONE KICK är laddad med fantastiska ljud, men ibland behöver du dina egna samplingar. Du kan enkelt importera WAV-ljudfiler upp till fem sekunder långa via USB genom att dra och släppa filerna. Dina ljud kan sedan