Nytt och spännande från NAMM!

Som vanligt erbjöd NAMM mässan många kul nyheter, här är några som vi tycker var extra spännande...

-Rex Echorec
Binson Echorec är ett av världens bästa delay. Här hittar du en väldigt speciell konstruktion med en roterande magnettrumma.

T-Rex Binson Echorec Magnetic Disk Delay är en klonad modern version av originalet. Den använder två inspelningshuvuden med korta och långa fördröjningar. Du hittar också en justerbar trumhastighet på +/- 20 %. Kombinerat med fyra individuellt inställningsbara uppspelningshuvuden ger detta en väldigt flexibel delayeffekt med ett unikt sound. Numera får du balanserade in och utgångar så den kan användas i studion lika enkelt som till gitarrförstärkaren.

-Ibanez Artist Nyheter
Ibanez släppte som vanligt flera spännande nyheter, men det vi föll för var de senaste uppdateringarna av deras Signature modeller.

En av de snyggaste uppdateringarna är Paul Stanley signaturen med en ny Black Cracked Mirror finish som firar att det är 45 år sedan Paul Stanleys första Iceman signatur.

Steve Vais första signatur Ibanez släpptes för endast 35 år sedan och detta uppmärksammas med en ny uppdaterad modell med flera klassiska fatures som den ikoniska tie-dye-swirl finishen, skalloperad greppbräda från 21a bandet och det moderna petal grip.

-Nya Universal Audio UFX pedaler

Universal Audios UAFX-gitarrpedalsortiment har utökats med Galaxy ’74 Tape Echo & Reverb, Del-Verb Ambience Companion och Max Preamp & Dual Compressor.

Galaxy ’74 Tape Echo & Reverb vill fånga de klassiska varma analoga 70tals effekterna som Roland Space Echo.
Del-Verb som är baserad på tre klassiska reverb och tre delay ifrån 60talet.
Max Preamp & Dual Compressor en svit av vad de beskriver som legendariska limiters och en ikonisk rörförförstärkare.

Fler nyheter kommer…