Roland Aerophone Mini AE-01

Digitalt blåsinstrument med traditionell blockflöjt-fingersättning och mångsidiga, inbyggda ljud.

4 200 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 218 kr/månad

 • Artikelnr: 0553001785
 • Kontakta oss för leveranstid

Om du alltid har velat lära dig ett instrument är Aerophone mini det snabbaste sättet att nå ditt mål. Detta roliga blåsinstrument är superlätt att lära sig, så du kan spela med i dina favoritlåtar på nolltid. Fingersättningen är enkel och det finns inga komplicerade ackord som på ett piano, gitarr eller ukulele. Sex inbyggda ljud ger dig möjlighet att utforska ett brett utbud av stilar, medan den kompakta designen låter dig bära med dig den var som helst.

Med Aerophone Minis Bluetooth och gratis app kan du kickstarta din musikupplevelse och utveckling. Appen innehåller över 50 extraljud samt en samling enkla lektioner för att komma igång. Det är också möjligt att strömma låtar från din mobila enhet och jamma med! Och genom att ansluta hörlurar kan du spela och få en musikalisk upplevelse dag och natt utan att störa dina grannar.

Highlights

 • Kompakt digitalt blåsinstrument som är lätt att lära sig och roligt att spela
 • Sex inbyggda ljud, som saxofon, flöjt, klarinett, fiol med mera
 • Få över 50 extraljud med den gratis Areophone mini plus-appen till iOS och Android
 • Lär dig snabbt med enkel fingersättning baserat på traditionell blockflöjt
 • Lär dig på nolltid med 11 enkla tutorial-låtar i Aerophone mini Plus-appen
 • Spelar vart du vill med den inbyggda högtalaren och batterier
 • Anslut hörlurar och spela utan att störa andra
 • Lätt och nätt att bära (500 gram)
 • Jamma till dina favoritlåtar på din smartphone via Bluetooth
 • Spela mjukvaru-instrument trådlöst med Bluetooth MIDI
 • Dimensioner: 76 x 444 mm
 • Vikt: 500 gram

Aerophone mini erbjuder ett brett utbud av instrumenttyper du kan spela för din favoritmusik. Saxofon-, flöjt-, violin-, klarinett-, trumpet- och synthesizer-ljud är inbyggda och ger ett brett utbud av ljud att utforska. Och genom att ansluta Aerophone mini Plus-appen via Bluetooth har du tillgång till över 50 ljud till. Ljuden är organiserade i appen så att det är lätt att hitta nya ljud. Blockflöjten är ett populärt blåsinstrument att introducera för barn till att spela musik. Fingersättnigen på Aerophone mini är baserat på en blockflöjt så att dina musikaliska toner kan börja ljuda på nolltid. Och med den medföljande appen kan du transponera den digitala ljudmotorn till valfri tonart. Detta innebär att du bara behöver lära dig en fingersättning för att spela nästan vilken låt som helst.

För att få en bra pitch och ton kräver vindinstrument en fokuserad andningskontroll som kan ta lång tid att behärska. Men Aerophone mini låter bra från början tack vare den digitala ljudmotorn och en smart andnings-motor. Lär dig bara det enkla fingerspelet, blås i munstycket så är du redo att spela.

Med Aerophone minis app kan du komma igång med 11 övningslåtar och enkla övningar. Appen visar fingerhållning för varje not visuellt, så det finns inget behov att hålla på med komplicerad musiknotation. Och med justerbart tempo kan du börja långsamt och bygga upp tempot när du känner dig redo. Du kan också streama låtar med appen från ditt musikbibliotek och det är till och med möjligt att dölja sången i spåren för att spela till låten. Med Aerophone mini är det lätt att spela musik utan att störa familjen eller grannarna. Anslut bara hörlurar för att stänga av den inbyggda högtalaren och spela sedan helt utan oro och störande moment. Musik som strömmas från appen kommer också genom hörlurarna så att du får en total upplevelse.

Aerophone mini Plus-appen har många sätt att göra ditt instrument personligt desto mer bekant du blir med den. Till exempel kan du enkelt anpassa instrumentets respons genom att ställa in andningskänsligheten. Högre inställningar gör att du kan spela med ett lätt andningstryck, vilket är helt perfekt när du precis börjar. Du kan också skapa dina egna unika fingersättningar där du kan lagra 10 layouter.  Många populära musikproduktions-appar inkluderar mjukvaru-instrument som kan spelas och inspelas via MIDI. Aerophone mini kommer med trådlös MIDI-support över Bluetooth, vilket ger dig möjligheten att ta nästa steg och börja komponera din egen musik när du känner dig redo.