Boss WAZA-AIR

En mycket spännande produkt som helt klart skapar inspiration till övning och skapande av musik.

4 990 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 251 kr/månad

  • Artikelnr: 0553001502
  • I webblager Finns produkten i butik nära dig?
    • Musikbörsen i Västerås AB
    • Musikbörsen Sundsvall
    • Musikbörsen Göteborg

En mycket spännande produkt som helt klart skapar inspiration till övning och skapande av musik. Boss Waza Air skapar även en ny nivå gällande upplevelsen när du spelar. Boss har petat in flera förstärkartyper från Katana serien, adderat 50 effekter och dessutom teknik som gör upplevelsen magisk.

De flesta av oss behöver ibland spela gitarr genom hörlurar för att undvika att störa andra. Dessvärre försvinner då djupet och närvarokänslan i att spela på en riktig förstärkare i ett riktigt rum, vilket gör upplevelsen mindre givande. Waza-Air förändrar allt detta, då den återställer den naturliga dimensionen, resonansen och känslan av luft som rör sig som går förlorad med vanliga hörlurar.

En inbyggd gyrosensor registrerar dina huvudrörelser medan du spelar, information som används i avancerade 3D-algoritmer som skapar en rumslig realism som du måste uppleva för att förstå vidden av. Allt sker automatiskt, så du behöver bara plugga in gitarren och köra!
Högklassiga förstärkare och effekter
Waza-Air har ljud och kontroller hämtade från förstärkarna i Katana-serien med fullständiga möjligheter för användaren att göra egna inställningar samt olika spelklara förinställningar tillgängliga via den kostnadsfria appen BOSS Tone Studio. Fem olika förstärkartyper ger ljud från klassiskt rent till hög gain, plus ett fullregisterljud som är perfekt både för bas och för akustisk gitarr och elgitarr.

Det finns också fler än 50 effekttyper, bland annat modulations-, delay- och reverbeffekter som är optimerade för den unika rumsupplevelsen i Waza-Air. Med sex inbyggda minnen kan du dessutom spara dina favoritinställningar och aktivera dem senare med särskilda knappar.
Välj rum
De avancerade inställningarna för efterklang i Waza-Air ger dig tre realistiska miljöer att spela i. I läget ’Surround’ placeras förstärkaren i ett virtuellt rum som ger dig en omslutande upplevelse, som om du spelade i en inspelningsstudio. I läget Static blir allt än mer realistiskt – här förändras kombinationen av förstärkarljudet och rumsklangen beroende på hur du rör på huvudet. I läget Stage kan du kliva in i rampljuset där ljudet från förstärkaren kommer från en virtuell backline bakom dig.
Streama musik och ta plats mitt på scenen

Förutom att ge dig en trådlös anslutning till BOSS Tone Studio gör den inbyggda Bluetooth-funktionen i Waza-Air det möjligt för dig att spela med i låtar och bakgrundsspår från din smartphone eller surfplatta. I läget Stage spelas den streamade musiken från scenens backline tillsammans med ljudet från din förstärkare, så att du blir en del av ett virtuellt band! Så stäng ögonen, ta plats på scenen till sammans med ditt favoritband och bjud publiken på ett enastående solo!

Musikens volym och uppspelning kan styras direkt från Waza-Air, utan att du behöver röra din mobila enhet.
Inga kablar, inga problem. Alla ljudanslutningar med Waza-Air är helt trådlösa för smidigast tänkbara upplevelse. Du kan röra dig helt fritt när du spelar och slipper snärja in dig i gitarrsladden eller tappa hörlurarna när du trampar på en kabel. Tack vare den avancerade trådlösa tekniken från den hyllade WL-serien från BOSS kan du dessutom alltid få hög ljudkvalitet och skön spelkänsla med mycket låg latens.

Automatiska funktioner för viloläge och återaktivering sparar batterikraft mellan speltillfällena vilket minskar behovet av att koppla in och ladda om.
Hög ljudkvalitet och robust konstruktion
Med sina stora specialutformade 50 mm-högtalarelement ger Waza-Air ett stort och fylligt ljud både för gitarrspel och musiklyssnande.

De välsittande öronkuddarna och det breda huvudbandet gör hörlurarna mycket bekväma att ha på sig under långvariga spelsessioner, och den robusta konstruktionen gör att lurarna håller för övning och spelande dag efter dag. Waza-Air kan vikas ihop till ett mycket litet format för förvaring, och det går att vrida lurarna så att de får en platt form och kan förvaras i fickan på en gitarrväska.