Boss Micro BR-80

Compact 8-spårs digital inspelare med inbyggd stereokondensatormikrofon, MTR (inspelningssystem), eBand och Live Rec.

3 000 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 168 kr/månad

  • Artikelnr: 0553002040
  • 3-6 dagar

Micro BR-80 är ett portabelt inspelnings och jam-verktyg för gitarrister och andra musiker, perfekt för att ha i fickan. Uppdelad i tre olika lägen för att skapa, spela in eller återge din musik: Åtta-spårs MTR inspelningsläge, eBand läge för att skapa backing-tracks för live-ändamål eller repetition och ett Live Rec läge för spontana stereoinspelningar. Dessa tre olika lägen kan även kombineras smidigt. Spela till exempel in dina skisser och idéer med hjälp av Live Rec-läge, och importera sedan dina inspelningar till MTR-läget som grund. När du har lagt till flera spår, kan du också importera färdiga spår i eBand-läget så att du kan använda det som backing tracks när du spelar live.

Den kompletta studion att ta med
Bli inte lurade av storleken, denna lilla ultraportabla studio är fullpackad med prylar. I MTR-läget finns det 64 virtuella spår med 8 spår för samtidig uppspelning. Utöver detta finns det ett dedikerat stereospår för rytmer, MICRO BR-80 har ett helt bibliotek med mängder av olika grooves och rytmer. Det intuitiva användargränssnittet fortsätter i samma användarvänliga anda som övriga BR-serien. Den grafiska designen följer samma utseende som en traditionell inspelningskonsoll, med EQ, reverb och mastringsverktyg. Tillsammans med COSM-förstärkare och effekter i världsklass för gitarr, sång och bas är MICRO BR-80 redo att leverera kompletta och högkvalitativa inspelningar i proffsklass.

Virtuellt band för jamsessions
MICRO BR-80’s ”eBand” erbjuder musikern ett underhållande sätt att jamma och spela med deras favorit artister och dess låtar. Med den medföljande ”editorn” för låtlistor kan du importera CD, MP3 och WAV-format via USB. Kanske dags att byta ut din MP3-spelare? ”Center Cancel-funktionen” kan användas för att minimera volymen på färdiginspelade gitarrsolon eller inspelad sång, kanon när du vill spela o sjunga till din favoritlåt. eBand är dessutom perfekt för din egen musikaliska utveckling då du kan spela in dig själv, öka och minska tempot samt höja och sänka pitchen.

Inbyggd steromick
Då MICRO BR-80 har en inbyggd kondensatormick i stereo kan du fånga en inspelning i önblicket. Spela in gitarr och sång så fort inspirationen slår till. Inspelade audio-filer kan snabbt o enkelt flyttas över i ”MTR-mode” för att använda din inspelning som en grund i din flerkanaliga produktion. 

Högkvalitativa multieffekter
MICRO BR-80 är packad med proffessionella multieffekter som får sin kraft i från det senaste och nyutvecklade DSP-chippet. Över 40 olika COSM-förstärkare ger dig en direkt tillgång till en bred variation av kraftfulla bas och gitarrljud. De förprogrammerade ljuden ger alla, både proffs som amatörer, tillgång till riktigt bra ljud direkt. Vill man själv ”tweaka” sitt ljud finns det en hel drös av parametrar och inställningsmöjligheter, allt för att nå sitt ljudideal. Dem dedikerade sångeffekterna är fullt jämnförbara med BOSS storsäljare VE-20, i MICRO BR-80 hittar du alltså allt från ”pitch correction” till körstämmor.

PC
Den ultraportabla MICR BR-80 kan användas som en ”stand alone” digital inspelningsmaskin eller som ett ljudkort via USB till din dator. Dessutom får man med mjukvaran ”Wave Converter” som låter dig enkelt och snabbt flytta din musik mellan MICRO BR-80 och nån annan programvara för inspelning.

Highlights

  • Tre lägen: MTR (multi-track recorder), EBAND och Live Rec
  • Spelar in direkt till SD/SDHC-minneskort (upp till 32 GB)
  • Spela in via inbyggd stereokondensatormikrofon av högsta kvalitet
  • 64 V-Tracks + spela upp åtta samtidiga spår
  • eBand-funktion för att öva med loopar och backing tracks
  • Stort inbyggt bibliotek med bakgrunds- och rytmspår
  • Inbyggd COSM-effekter och förstärkaremuleringar i världsklass
  • Kan användas som ett USB-ljudkort med inbyggda effekter