Zoom F3 Field Recorder

Liten och mäktig field recorder

4 150 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 216 kr/månad

  • Artikelnr: 0553115692
  • 2-4 dagar

Liten och mäktig field recorder

Liten design, stort ljud
Med 32-bitars float inspelning, fångar ZOOM F3 utan problem de tystaste regndropparna och de högsta explosionerna. Dess lilla storlek gör att den här inspelaren kan placeras var som helst, eftersom du fångar upp till 192 kHz högkvalitativt ljud.

Fokusera på scenen
När du arbetar ute i fältet eller på set kan ljudnivåerna fluktuera ofta och snabbt. Med F3 kan du fokusera på din scen utan att behöva ställa in gain eller oroa dig för klippning. I postproduktionen  kommer du att kunna arbeta med din inspelning, oavsett hur låga eller höga nivåerna är.

Prisbelönt ljud
Med de dubbla A/D-omvandlarna och low-noise preamps som finns i våra professionella inspelare i F-serien, garanterar F3 högkvalitativa inspelningar i alla miljöer och situationer.

Fälttestad
F3 är byggd med slitstarka sidostänger, standard stativfäste och glidtåliga gummifötter som gör att att du kan montera den på din utrustning eller gömma den i vilken scen som helst. Dess robusta metallskal och låsbara XLR-ingångar är designade för användning i en mängd olika och svåra miljöer.

Spela in & lyssna
Hörlursutgången låter dig hålla koll på dina inspelningar, plus en line-utgång som gör att du kan gå till din kamera eller annan utrustning och lyssna.

Ljudkort & Streaming*
Anslut din F3 till en dator eller iOS-enhet via en USB-enhet och använd F3 som ett ljudkort och spela in eller streama upp till två kanaler i kristallklar 24-bitars float/96 kHz-upplösning. Loopback-funktionen låter dig kombinera din dators ljud med F3-ingångarna för att komplettera ljudet när du streamar.