Roland Rubix 22

Ljudkort med 2-in/2-ut för MAC, PC och iPad. 2 mikrofon-preamps, Hi-Z ingång för gitarr och MIDI in/ut.

2 230 kr

 • Artikelnr: 0553001309
 • 3-6 dagar

Rubix 22 erbjuder en perfekt balans av enastående ljudkvalitet, solid konstruktion, kompakt storlek, rätt pris och de funktioner som krävs av dagens musiker och producenter. Med stöd för högupplöst audio upp till 24-bit/192kHz, låter Rubix 22 klart och definierat och är noggrant konstruerat att ha lågt brus från ingång till utgång. Dess nästan universella USB-stöd innebär att det fungerar problemfritt med Mac- och PC-datorer och har även stöd för iPads om du vill ha det ultimata i portabel prestanda inom musikproduktion.

Highlights

 • 2-in/2-ut USB-ljudkort
 • 2 low-noise mikrofon-preamps med XLR combo-kontakter
 • Hi-Z ingång för elgitarr och andra ljudkällor med hög impedans
 • MIDI In/Out
 • Väl avskärmad, designad för lågt brus
 • Stadig och kompakt design i metall
 • Stora lättlästa indikatorer visar viktig information
 • Låg latency, class compliant drivers (drivrutiner)
 • Jordlyft-omkopplare för tyst användande på olika platser
 • Inkluderar Ableton Live Lite download licens

Ljud med studiokvalitet som du kan ta med dig vart som helst
När det gäller ljudkort är ljudkvalitet viktigare än allt annat. Och du skall inte behöva offra ljudkvalitet för att få ett ljudkort du har råd med och som du kan ta med dig. Rubix låter rent och detaljerat med transparanta preamps med låga brusvärden och stöder upplösningar upp till 24-bit/192kHz. Det är tillverkat av hållbar metall och mycket engagemang lades på dess kompakta design med lågt brus. Vart du än tar med dig Rubix 22, kommer du att uppskatta dess omfattande avskärmning och jordlyftsfunktion som ger dig bra och rent ljud så tt som överallt.

2 högkvalitativa mikrofon-preamps
Rubix 22s två mikrofon-preamps är designade för lågt brus och hög definition. De låter rent och transparent med tt om headroom för att fånga hela effekten och detaljrikedomen i det du spelar in. Flexibla combo-kontakter betyder att du enkelt kan koppla in ett antal ljudkällor utan krångel med adapters eller specialkablar.

Stor, lättavläst nivåvisning
Studios och scener kan vara mörka ställen och det är kritiskt att få rätt nivåer. Du vill ju ha fokus på att spela och inte på små, svårlästa nivå- och clip-indikatorer på andra sidan rummet. Rubix 22 har tydligt synliga indikatorer som är en integral del av dess design. De visar tydligt, även på avstånd, om en kanal har en inkommande signal eller om det är överstyrt.

Byggd för Mac, PC och iPad
Rubix 22 är ultra-portabelt och ultra-flexibelt. Det har class compliant drivers (drivrutiner) med låg latency för Mac och PC, så det är enkelt att komma igång med bra och pålitlig prestanda. Det stöder även iPad vilket ger dig ett extremt kompakt system för att spela in på plats, mobil produktion eller liveinspelning. Det inkluderar även Ableton Live Lite, en kraftfull programvara för studioproduktion och livespelningar som fungerar perfekt med Rubix 22, direkt ur lådan.