Steinberg Cubase Artist 12 Retail

Det här är den senaste versionen av ett av världens mest populära inspelningsprogram

3 519 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 190 kr/månad

  • Artikelnr: 0553100698
  • Kontakta oss för leveranstid Finns produkten i butik nära dig?
    • Musikbörsen Malmö AB
    • Musikbörsen Örebro

Cubase har sedan många år varit ett fruktansvärt bra inspelningsprogram med många features och bra plugins. I den senaste versionen så går utvecklingen vidare.

En stor förbättring är att en helt nytt sätt att lägga till MIDI kontrollers har lagts till. Nu får de en väldigt tydlig grafisk representation av din MIDI kontroller i Cubase. De flesta större tillverkare har redan tillgängliga script tillgängliga så att du behöver bara koppla in och välja din kontroller. har du en äldre/ovanlig kontroller eller inte är nöjd med tillverkarens script så är det inga problem fixa sina egna.

VariAudio har funnits sedan länge i Cubase, det är Steinbergs egen inbyggda feature för att enkelt göra pitchförändringar. Scale Assistant är en nyhet som hjälper dig att enkelt göra pitchkvantiseringar i rätt tonart. Du får även hjälp att hitta rätt tonart.

En annan spännande nyhet är Audio to MIDI Chords. Nu har du möjligheten att ta enskild audio spår eller en hel mix och låta Cubase ta ut vilka ackord och tonart som spelas och skriva ut ackorden som MIDI. 

FX Modulator är en nyhet som ger dig en enorm möjlighet att skapa kreativa effekter i Cubase. Det är en effekt med flera olika effekter som alla kan kontrolleras av olika LFOer. 

Utöver dessa nyheter så har en mängd olika förbättringar gjorts som:

Verve, en riktigt bbra pianoplugin

Förbättringar av editering.

Förbättringar av ARA Extensions.

Föbättringar av Audio Warp, nya hanteringsmöjligheter av warppoints och faskorrekt editering av flera kanaler samtidigt.

Mer avancerad crossfade editering.

Bättre Performance Meter.

Cubase har nu också gått ifrån den tidigare lösningen med E-Licenser så nu sköts alla licenser online. Cubase stöder  nu också Apple Native Silicone.