Steinberg HALion 6

Virtual Analog Synthesizer kombinerat med live sampling- och ljuddesign-funktioner, tusentals presets och gigantiskt ljudbibliotek. VST 3, AU och 64-bit AAX-stöd.

3 736 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 199 kr/månad

 • Artikelnr: 0553039421
 • Ej beställningsbar

Genom att kombinera det senaste inom samplingsteknologi med de bästa egenskaperna man förknippar med analoga synthesizers, har HALion etablerat sig som ett professionellt verktyg inom ljuddesign. Man får ett stort urval studioeffekter, ett gigantiskt ljudbibliotek, en sampler och inte mindre än 13 fantastiska instrument.

Nyheter i version 6.0:
Spela som på en hardware sampler: Smart live-samplings motor för direkt inspelning, mapping och uppspelning av ljud, Macro Page Designer för att lätt skapa användarinterface för egna instrument, och kommersiella bibliotek, HALion Script till avancerad instrumentprogrammering och custom MIDI moduler, praktisk Library Creator låter dig utarbeta custom-instrument på ett enkelt vis, ett utvecklat pianobibliotek med över 1000 nya presets i 6 nya akustiska instrumentbibliotek, inkl. två flyglar, en blåssektion, stråkar och ljud utvecklade med tanke på filmproduktion. Dessutom har 6.0 ny wavetable synthesizer med över 300 ljud inom modern elektronisk musik, nya effekter inkl. 3-bands Resonator med 14 olika filterkonfigurationer och integrerat LFO, Vintage Compressor, Tube Saturator och mycket mer. Nu också med stöd för native 64-bit AAX.

Sätt samman och blanda de 13 instrumenten efter behov: The Eagle Grand, Hot Brass, Studio Strings, Anime, Skylab, Trium Virtual Analog Synth, Auron Granular Oscillator, Voltage VA Synth World Instruments med väst-afrikansk balafons till Japansk shakuhachi, från Shona kalimbas till Turkisk Tamurs, world percussion, HALiotron med rekonstruktioner av kända ljud inom rock, pop och kända band och låtar från 60- & 70-talet, Model-C tonhjulsorgel och B-Box Step sequencer till trummor och beat making.

HALion stödjer i stort sätt alla samplingsformat och är bakåtkompatibla med version 3, 4 & 5. Fungerar som VST och AU plug-in, samt cross-platform kompatibel med 32- och 64-bit utgåvor av Windows och Mac inkl. 64-but AAX support.

HALion är en 16 part multitibral softwaresampler i form av ett VST-instrument. Motsatt till andra produkter ska man inte aktivera en ny HALion för varje parti man vill spela upp. HALion erbjuder totalt 256-stämmors polyfoni, och när man når gränsen är det bara att aktivera ännu en HALion.

HALion har notch, high pass, low pass, band pass, 12 dB och 24 dB filter utöver ett Walforf-filter som låter helt fantastiskt, och en fatness-funktion med ljudet av överstyrda filter. HALion har stöd för upp till 32 bit/384 kHz filer och är förberett för 6 kanals surround sound. Då HALion streamar dina samples från disken, kan man spela upp samples som är mycket större än vad det finns plats till i en datorns ram-minne. HALion kan importera stort sätt alla sampleformat på marknaden.

HALion har inbyggd mixer med möjlighet för total kontroll av signalvägen. Lägg till effekter, skapa ett obegränsat antal bussar och layers, och sänd signalen till en valfri utgång. Noggranna färgningar och justering av ljud görs med inte mindre än 44 effekter i studiokvalitet, inklusive REVerence convolution reverb, universal StudioEQ, Leslie kabinett emulering, morphing filter sektion och FlexPhraser arpeggiator.

Highlights

 • Top-notch Virtuell Analog Synthesizer kombinerat med omfattande sampler funktionalitet
 • Gigantiskt ljudbibliotek med över 2.500 syntljud och autentiska akustiska instrument
 • Upp till 192 kHz , 32-bit stereo output och 6-kanals surround support
 • Flexibelt användargränssnitt med setup för flera bildskärmar 
 • Stödjer den nya VST 3,5 standarden med VST Expression 2,0 Note Expression och Quick Control-integration
 • Kompatibel med ljudbibliotek i alla större format (Kontakt, EXS, Giga, HALion 3)
 • Skapa egna spelstilar med artikulationer
 • Levereras inkl. komplett HALion Sonic bibliotek och ännu mer exklusivt HALion 6-innehåll
 • MediaBay Integration: hitta ljuden du letar efter – supersnabbt
 • Full kompatibilitet med HALion 3/4/5
 • FlexPhraser modul till dynamiska beats och arpeggios, och komplexa tonala phrases med automatisk artikulation
 • Flexibel signalrouting med fritt tillgängliga bussar per. layer
 • AudioWarp med pro