Black-Lion-Audio Micro Clock MKII

Word clock generator med 3 x BNC utgång.

4 350 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 225 kr/månad

  • Artikelnr: 0553030544
  • Kontakta oss för leveranstid

Chica är känt för sin väldiga arbetsmoral och sitt direkta tillvägagångssätt. Dessa egenskaper går igen hos Black Lion Audio – och kan kännas och höras i alla deras produkter. Det arbetas målinriktat och dedikerat på alla områden, ända från produktdesign till kundservice.

Micro Clock MKII är en simpel och robust Clock monterad i ett 3″ x 4″ chassi, som ger optimal RF-avskärmning. Den har sex valbara utgångsfrekvenser från 44,1 kHz till 192 kHz. Utgångsnivån är ca. 5 volt peak to peak. Jitter vid kristalloscillatorn är ca. 1 picosecond RMS, och under 10 picoseconds RMS vid utgången. Strömförsörjningen är 9 volt DC standard. Micro Clock MKIIs utgångs clock är kompatibel med alla moderna digitala enheter som har 75 ohm BNC word ingång.

Highlights

  • Utgångar: 3 BNC med fixed 75 ohm terminations, 5 volts peak to peak
  • Strömförsörjning: 9 volts DC
  • Sampling rates: Sex valbara rates, 44.1 kHz-192 kHz (44.1, 48, 88.2, 96, 176.4, 192)
  • Jitter: Mindre än 10 picoseconds ackumulerat jitter under användning av delta-sigma genomsnittlig mätning

Black Lion Audio startade med en ambition om att höja ljudkvaliteten i industrin, och fokuserade inledningsvis på att modifiera existerande produkter. All erfarenhet från att modifiera ljudkort, outboard, mixers osv, ledde naturligt vidare till utvecklingen av egna boutique produkter. Allt samman designat och producerat i Chica. Visionen är fortfarande, att skapa framgångsrika produkter till ett fantastiskt pris, och de har de verkligen lyckats med.