Goldenagemusic COMP-3A

Goldenagemusic

Vintage style 1-kanals kompressor/leveler med endast diskreta komponenter som motstånd, kondensatorer och transistorer, tranformatorbalanserad in- och utgång.

5 595 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 277 kr/månad

  • Artikelnr: 0553032887
  • Kontakta oss för leveranstid

In- och utgång är balanserad med hjälp av två olika transformatorer, vardera optimerad för dess ändamål. Detta är det sätt som ljudkomponenter byggdes på före transistorer och integrerade kretsar blev tillgängligt. Integrerade kretsar är små och billiga och utbredda i de flesta moderna designer. Nackdelen är att ljudkomponenter byggda med modern teknologi inte alltid ger den bästa uppfattningen av ljudkvalitet eller den karaktär som den moderna användaren önskar.

Kretsarna i COMP-3A är baserade på en klassisk design, där det används en electro-luminescent panel och en fotoelektrisk cell till att kontrollera gain. Detta ger den en unik kompressionskarakteristik. Därutöver tillför hela vintage style signalvägen en fin och musikalisk karaktär till ljudet. Användarvänligheten med endast två huvudkontroller gör det enkelt att uppnå det önskade ljudet.