Vicoustic Akustikmaterial Vicoustic Super Bass 90

Vicoustic

Förpackning om fyra stycken akustiskt reglerande basfällor för absorption av basfrekvenser. Mått: 60 x 30 x 42 cm per styck.

2 330 kr

  • Artikelnr: 0553030683
  • Ej beställningsbar

Vicoustics, ett portugisiskt företag baserat i Lissabon, har de senaste åren etablerat sig som ett av de mest dynamiska företagen inom akustik och akustikprodukter. Genom gedigen forskning har Vicoustics tagit fram ett brett utbud av innovativa produkter vilka är resultatet av mångårig utveckling, testning och optimering. Vicoustics ingenjörer samarbetar med vetenskapliga institut och universitet och får regelbundet feedback från några av Europas ledande akustiker. Förutom utmärkt prestanda har Vicoustics produkter också en revolutionerande design .

Vicoustics uppdrag är enkelt: Att förbättra din musikupplevelse på ett så enkelt och prisvärt sätt som möjligt. ”Många människor köper dyra högtalare och använder dem under dåliga akustiska förhållanden”, säger Cesar Carapinha, Vicoustics VD. Nu har du möjlighet att förbättra din lyssning på ett enkelt och prisvärt sätt. Vicoustics har produkter i alla prisklasser.