Zoom LiveTrak L-8 Pod/mixer/Recorder

Liten smart mixer som fungerar lika bra för podcasters/youtubers som för musiker!
Ljudkort, inbyggd inspelning till sd-kort, effekter, knappar för att trigga vinjetter och ljudeffekter…
Oavsett om man “bara” behöver fler ingångar till ett zoom-möte eller om man är en seriös “content creator” så finns här det mesta man behöver!

5 095 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 256 kr/månad

  • Artikelnr: 0553002715
  • I webblager Finns produkten i butik nära dig?
    • Musikbörsen i Västerås AB
Zoom LiveTrak L-8 gör det lättare än någonsin att mixa, lyssna och spela in en podcast som låter professionellt. Och det hela till ett pris du har råd med.

Podcastfolket har speciella behov och Zoom har verkligen lyssnat!  Det krävs ett antal specialfunktioner tillsammans med flexibiliteten som ett vanligt mixbord har och LiveTrak L-8 kombinerar dessa två världar på ett sätt som bara Zoom kan.

Det krävs bara en knapptryckning för att spela intron, outron, jinglar, reklaminslag och ljudeffekter. Sex lättåtkomliga Sound-Pads ger dig det rätta ljudet med bara en knapptryckning.

Telefonintervjuer är superenkelt med L-8:an. Koppla bara in telefonen via en TRRS-kabel.
Mix-minus funktionen stoppar automatisk feedback och eko till och från telefonen. Något som tidigare varit ett stort problem och gett mången radiopratare bekymmer.
Använd USB ingången för Skype, Facetime, hangout, teams, zoom osv.

Zooms mikrofonförstärkare är transparenta, kraftfulla och mycket pålitliga. L-8 har sex Zoom preamps som är byggda för att klara allt från svaga viskningar till heta politiska debatter.

L-8 har 4 hörlursuttag så att alla som deltar kan lyssna och bli hörda.