Roland LX706-DR-SET Dark Rosewood

Digitalklaviatur i klassisk upprättstående design. Hybrid Grand Keyboard med 88 vägda trätangenter med Ebony/Ivory Feel, obegränsad polyfoni, Bluetooth-funktioner, multi-dimensionellt ljudsystem och PureAcoustic Piano Modeling.

30 900 kr

 • Artikelnr: 0553001528
 • Kontakta oss för leveranstid

Pianister som är intresserade av Rolands LX700-serie och vill ha rätt balans mellan funktioner och pris bör titta närmare på LX706. LX706 är designat för kräsna pianister och återskapar egenskaperna hos en akustisk flygel i ett hemvänligt format. Precis som på toppmodellen LX708 får du ett urval av autentiska pianoljud och inbyggd teknologi för en optimal rumsklang samt en dynamisk Hybrid Grand-klaviatur för att inspirera din kreativitet. Med ett mer kompakt kabinett, design med stängt lock och ett högtalarsystem med sex högtalare, matchar LX706 professionell prestanda till ett gynnsamt pris.

Med ett lägre kabinett och design med stängt lock är denna eleganta modell idealisk för pianister som inte har plats för det högre LX708. De rena linjerna och den glänsande ytan fångar omedelbart din blick och vid en närmare titt upptäcker du funktionerna som gör LX-serien så lockande. Traditionellt och tidlöst – men ändå unikt – det är ett instrument som syns i rummet utan att dominera. LX706 finns tillgängligt i polerad ebenholts, mörk jakaranda och kol.

Highlights

 • Uttryck dig själv med Hybrid Grand Keyboard och Responsive Damper Action Pedals*
 • Autentisk akustisk klang från Rolands PureAcoustic Piano modelleringsteknologi
 • Välj en av två pianomodeller av världsklass – europeisk flygel eller amerikansk flygel
 • Fånga atmosfären från världens främsta scener och studios
 • ’My Stage’ låter dig välja den bästa kombinationen av pianoljud och rumsupplevelse för att härma specifika spelplatser
 • Acoustic Projection System med flera högtalare som arbetar tillsammans för att skapa det djupa och fylliga ljudfält som omger ett akustiskt piano
 • Headphones Acoustic Projection för en omvälvande och realistisk spelupplevelse när du spelar med hörlurar
 • Innehåller en stor och flexibel samling andra typer av ljud som till exempel elpianon, stråkar, orgel och många fler
 • Enkel och modern luxuös möbeldesign med eleganta framben och sofistikerade linjer bjuder in till spel varje dag
 • Koppla till din smartphone eller surfplatta via Bluetooth® och spela piano till audio från appar som hörs via pianots högtalarsystem
 • Kompatibel med appen Piano Every Day som uppmuntrar dig att spela piano oftare
 • Utgångseffekt 25W x 2 plus 7W x 2 plus 5W x 2
 • Dimensioner 1,383 x 493 – 1,118 mm
 • Vikt 95.5 kg (LX706-PE 98 kg)

LX708:s Hybrid Grand-klaviatur har längre tangenter jämfört med de flesta digitala pianon. Då tangenten är längre innebär det att pivotpunkten på tangenterna sitter längre bak, så att du inte behöver trycka hårdare ju längre upp på tangenten du spelar. De vita tangenterna har eleganta sidor av trä med en hållbar inre ram för underhållsfri pålitlighet. När du spelar på LX706 känner du den idealiska balansen mellan tryck, momentum och returrörelse i kombination med en mjuk vertikal rörelse som tillsammans med pedaler som möjliggör en mängd olika avancerade speltekniker som ger en autentisk och sensationell pianoupplevelse.

Med en nåt annorlunda variant av LX708:s Acoustic Projection System är LX706 ändå kraftfullt och flexibelt nog för alla musikaliska scenarier med ett trevägs högtalarsystem med sex högtalare. De sex högtalarna är uppdelade i tre par och är optimerade att leverera ett överlägset ljud och förmedla pianots dynamik, inklusive ljudet av hamrarna som slår an strängarna och resonansen som uppstår när pianots klang färdas genom kabinettet. Oavsett om du spelar live eller streamar kommer du att höra musiken kristallklart.

Samtliga modeller i LX700-serien erbjuder olika kombinationer av möbeldesign, klaviatur, pedaler samt ett varierande antal inbyggda högtalare, men oavsett vilken LX700-modell du väljer är många av de bästa funktionerna inkluderande som standard för hela serien. Till exempel finns Rolands PureAcoustic Piano Modelling- och Pure Acoustic Ambience-teknologi i alla tre instrumenten, tillsammans med modellerna European piano och American piano och andra ljud som inkluderar elpianon, orglar och orkesterinstrument. Du får också praktiska funktioner så som Bluetooth audio, Twin Piano-läge, metronom och möjligheten att spela med hörlurar för att spela utan att störa andra samt den unika C-formade öppningen i frontpanelen som ger en naturlig spridning av klangen.