Roland LX708-WH-SET Polished White

Digitalpiano i klassisk upprättstående design. Hybrid Grand Keyboard med 88 vägda trätangenter med Ebony/Ivory Feel, obegränsad polyfoni, Bluetooth-funktioner, 4-vägs/8-högtalare multidimensionellt ljudsystem och PureAcoustic Piano Modeling.

50 620 kr

 • Artikelnr: 0553001922
 • Kontakta oss för leveranstid

Att spela på ett uttrycksfullt piano i en fin konsertsal känns fantastiskt. Renheten i pianotonen. Responsen i klaviaturen. Den akustiska omgivningen som vidare förskönar klangen. Men istället för att fantisera om hur det känns, varför inte uppleva det själv? Rolands nya LX700 pianoserie återskapar den uppslukande spelupplevelsen med en överlägsen klang och oöverträffad uttrycksfullhet, inhyst i en förfinad och elegant pianomöbel som inbjuder till spel. Toppmodellen i Rolands LX700-serie, LX708 återskapar all den musikaliska njutning som du får av spela på en traditionell flygel i en fin konsertsal. Den står ut bland Rolands övriga pianon i LX-serien med sitt höga och ståtliga kabinett och har ett lock som kan öppnas för optimal ljudprojektion. Det är ett piano som utgör en stark närvaro var den än placeras. Med sina åtta högtalare är LX708 redo att fylla ditt hem med musik och är det ultimata valet för kräsna pianister.

Man tar inte fel på ett LX708. Det utmärker sig i LX-serien genom sitt höga kabinett, sammanhängande sidopaneler samt det öppningsbara locket som går att öppna som förmedlar en subtilt annorlunda klang. Denna luxuösa modell är designad för att fånga din blick och inspirera dig till att spela. Klassiskt och tidlöst – men ändå unikt – LX708 är ett instrument som har en stark närvaro i rummet utan att dominera. LX708 finns tillgängligt i tre olika finishar: polerad ebenholts, polerad vit och kol.

Highlights

 • Uttryck dig själv med Hybrid Grand Keyboard och Responsive Damper Action Pedals*
 • Autentisk akustisk klang från Rolands PureAcoustic Piano modelleringsteknologi
 • Välj en av två pianomodeller av världsklass – europeisk flygel eller amerikansk flygel
 • Fånga atmosfären från världens främsta scener och studios
 • ’My Stage’ låter dig välja den bästa kombinationen av pianoljud och rumsupplevelse för att härma specifika spelplatser
 • Acoustic Projection System med flera högtalare som arbetar tillsammans för att skapa det djupa och fylliga ljudfält som omger ett akustiskt piano
 • Headphones Acoustic Projection för en omvälvande och realistisk spelupplevelse när du spelar med hörlurar
 • Innehåller en stor och flexibel samling andra typer av ljud som till exempel elpianon, stråkar, orgel och många fler
 • Enkel och modern luxuös möbeldesign med eleganta framben och sofistikerade linjer bjuder in till spel varje dag
 • Koppla till din smartphone eller surfplatta via Bluetooth® och spela piano till audio från appar som hörs via pianots högtalarsystem
 • Kompatibel med appen Piano Every Day som uppmuntrar dig att spela piano oftare
 • Utgångseffekt: 20 W x 2 plus 6 W x 2 plus 6 W x 2 plus 5 W x 2
 • Dimensioner 1,395 x 491 – 1,180 mm
 • Vikt 109 kg (LX708-PE og PW 110.5 kg)

LX708:s Hybrid Grand-klaviatur har längre tangenter jämfört med de flesta digitala pianon. Då tangenten är längre innebär det att pivotpunkten på tangenterna sitter längre bak, så att du inte behöver trycka hårdare ju längre upp på tangenten du spelar. De vita tangenterna har eleganta sidor av trä med en hållbar inre ram för underhållsfri pålitlighet. När du spelar känner du den optimala balansen mellan tryck, momentum och returrörelse kombinerade med en mjuk vertikal rörelse. Toppmodellen LX708 återskapar till och med de fysiska vibrationer som resonerar genom en flygels tangenter och med pedaler, som möjliggör en mängd olika avancerade speltekniker, ger det dig en autentisk och sensationell pianoupplevelse.

Ett av alla glädjeämnen med att spela på en flygel i en fin konsertsal ligger i hur ljudet fyller rummet, så det blir frustrerande om ditt piano där hemma i jämförelse låter litet och livlöst. Toppmodellen LX708 har det mest imponerande ljudsystemet, Acoustic Projection System, i serien utrustat med ett fyrvägs system innefattande åtta högtalare som drivs av en kraftfull förstärkare. De åtta högtalarna är uppdelade i fyra par, där varje par är optimerade att leverera ett överlägset ljud och förmedla pianots fulla dynamik, inklusive ljudet av hamrarna som slår an strängarna och resonansen som uppstår när pianots klang färdas genom kabinettet. När du vill fylla ditt hem med ett stort och imponerande pianoljud är LX708 det ultimata valet.

Samtliga modeller i LX700-serien erbjuder olika kombinationer av möbeldesign, kla