Nord Stage 4 88

Med en intuitiv ny paneldesign, en premium trippel sensor keybed och kompletta effektsektioner för varje lager sätter Nord Stage 4 en ny standard

44 900 kr

  • Artikelnr: 0553147684
  • I webblager Finns produkten i butik nära dig?
    • Musikbörsen i Jönköping AB
    • Musikbörsen Stockholm
    • Musikbörsen Norrköping
    • Musikbörsen i Västerås AB

Nord Stage 4 88 har ett helt vägt 88 tangenters trippelsensorklaviatur med aftertouch och fysiska drawbars med LEDs

Nord Stage 4 har en helt ny paneldesign med dedikerade LED-faders för varje lager vilket ger exceptionell överblick och flexibilitet när du skapar ljud och uppträder live. Det nya Preset Library är packat med inspirerande färdiga piano-, synth- och orgelljud för att snabbt och smidigt skapa en patch.

Layer Scene låter dig sömlöst växla mellan två olika ljudinställningar med en knapptryckning. Genom att lägga till en kraftfull ny effektsektion tillsammans med mångsidiga pedalalternativ och en premium Triple Sensor keybed, erbjuder Nord Stage 4 en ny nivå av musikaliskt uttryck.

Synthsektionen har tre oberoende lager och är baserad på den kraftfulla Nord Wave 2 Synth Engine inklusive Virtual Analog syntes, Samples, FM och Digital Waves. En omfattande ny samling av samplingar från Nord Sample Library erbjuder en bred ljudpalett av stråkar, bas, körer, gitarrer och mycket mer. Den avancerade Arpeggiatorn har nya polyfoniska, gate- och patternmodes och ger en mängd olika rytmiska applikationer med custom patterns

Orgelsektionen innehåller våra prisbelönta simuleringar av B3 Tonewheel, B3 Bass, klassisk Vox och Farfisa samt två Pipe Organ-modeller. Alla Stage 4-modeller är utrustade med våra nya fysiska dragstänger med LED-indikatorer för optimal användade och överblick.

Nord Stage 4 har en kraftfull ny effektsektion som erbjuder en komplett uppsättning av effekter för varje lager. Det omfattande utbudet av effekter inkluderar en ny pumpeffekt för temposynkroniserad eller pedalstyrd sidokedjemodulering, en ny Spin-effekt och helt nya varianter av Reverb, Delay, Amps och Modulation-effekter.

The Synth
Nord Wave 2 Synth Engin
3 independent Synth Layer
Doubled sample memory
Enhanced samples with Tru-Vibrato, Unison 
and Round Robin
Extensive real time controlp
Advanced Arpeggiator with Polyphonic, Gate and Pattern modep
Extern mode for advanced MIDI control

The Organ
Award-winning organ simulations of B3, 
 Vox/Farfisa and Pipe Organ models
Physical drawbars with LED indicators
New B3 Bass mod
Drawbar Live mod
Model 122 Vintage Rotary Speaker with 
normal or close mic positions

The Effects
Dedicated Effect section per Layer
New Variations for Modulation, Amp, Delay 
and Reverb Effects
New Spring, Booth and Cathedral Reverb
New Pump effec
New Spin effec
New Flam and Space Delay