Roland FP-10 Black

Kompakt och lätt stagepiano med 88 PHA-4 Standard tangenter, Bluetooth, SuperNATURAL ljudprocessor och inbyggt högtalarsystem.

5 299 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 264 kr/månad

 • Artikelnr: 0553001401
 • I webblager Finns produkten i butik nära dig?
  • Musikbörsen Malmö AB
  • Musikbörsen i Västerås AB
  • Musikbörsen Örebro
  • Musikbörsen Sundsvall
  • Musikbörsen i Jönköping AB
  • Musikbörsen Gävle

När inspirationen infinner sig ska du sätta dig framför den senaste modellen i Rolands erkända pianoserie FP; instegsmodellen FP-10. Detta prisvärda digitalpiano har en mycket autentisk spelkänsla med en 88-tangenters PHA-4 Standard-klaviatur i kombination med Rolands evokativa pianoljud ”SuperNATURAL” via inbyggda högtalare eller hörlurar – och är alltid redo att spelas. Tack vare sitt portabla och kompakta utförande är FP-10 det idealiska instrumentet för hemmabruk oavsett om du övar på din spelteknik i ett enskilt rum eller om du håller ett framträdande i vardagsrummet. Utöver detta erbjuder FP-10 Bluetooth®-uppkoppling och inbyggda funktioner som inte motsvaras av nåt annat digitalpiano i samma prisklass och gör FP-10 till det idealiska ”andra pianot” för erfarna pianister.

Highlights

 • Rik och responsiv klang från Rolands välkända ljudmotor ”SuperNATURAL Piano”.
 • 88 tangenter med hammarmekanik i ett kompakt kabinett
 • PHA-4 Standard-klaviatur ger autentisk pianokänsla för maximal uttrycksfullhet.
 • Hörlursutgång och tyst klaviaturmekanik låter dig spela när som helst utan att störa andra.
 • Inbyggda högtalare förmedlar ditt spel med en uttrycksfull klang
 • Inbyggt Bluetooth MIDI/USB MIDI interface för att koppla upp mot Garageband, datorer och inspelningsmjukvara
 • Rolands app Piano Partner 2 låter dig bekvämt välja ljud, ställa in metronomen och mycket mer från din smartphone
 • Twin Piano-inställningen är idealisk för pianolektioner som låter lärare och elev spela sida vid sida i samma oktav
 • Det matchande stativet KSCFP10 (säljs separat) ger ett klassiskt pianoutseende

Att spela piano handlar främst om uttrycksfullhet. FP-10:s PHA-4 Standard-klaviatur ger den responsiva känslan som finns i ett bra akustiskt piano, där varje nyans oavsett om du spelar hårt eller svagt fångas upp av Rolands avkänningsteknologi. Med högupplöst avkänning och eftertryck för snabba tangentupprepningar översätter PHA-4-klaviaturen troget ditt spel till ljud med de subtilaste skillnaderna i dynamik och klang. Varje detalj är utvecklad med genomgående kvalitet vilket visar sig i de tyngre hammarvikterna i de lägre registren och lättare i de högre. När du spelar på de vita tangenterna kommer du att upptäcka ett revolutionerande fuktabsorberande material som återskapar den naturliga ytstrukturen och den taktila känslan av äkta elfenben – och för uttrycksfulla spelsätt med pedal såsom halvpedal, kan du enkelt koppla in pedalen DP-10 (säljs separat).

Du kan hitta andra instrument i samma prisklass som FP-10 – men inget med ett pianoljud på samma nivå. Rolands ljudmotor ”SuperNATURAL” levererar autentiska pianoklanger som känns uttrycksfulla och levande oavsett om du är en nybörjare som lär dig grunderna eller om du är en erfaren pianist som kräver detaljerad artikulation och respons. Den dynamiska pianoklangen flödar in i ditt rum via kraftfulla, inbyggda högtalare – eller via hörlurar som gör det möjligt att spela dygnet runt.

kreativitet med inbyggda ljud, övningsfunktioner och appar
FP-10 är fullt utrustad med moderna digitala funktioner som gör din övning rolig och produktiv. Du kan bli kreativ i alla musikstilar med inbyggda ljud inklusive orgel, elpiano och stråkar. Du kommer att stärka din taktkänsla med den inbyggda metronomen och lära dig snabbare med Twin Piano-funktionen som låter lärare och elev sitta sida vid sida och spela i samma oktavområde. Tack vare Bluetooth- och MIDI-kopplingar kan du koppla upp dig mot en hel värld av digitala inspelningsprogram (DAW) och appar från Apple GarageBand till Rolands Piano Partner 2.

Föredrar du ett fullstort 88-tangenters piano – men har inte plats för en fullstor pianomöbel i ditt hem? Roland FP-10 är lösningen. Som det mest kompakta 88-tangenters digitalpianot i sin klass gör FP-10:s nätta storlek om 1284 x 258mm (bredd/djup) att du kan placera det var som helst – och lätt flyttar på det när omständigheterna kräver. För att få ett ännu mer flexibelt digitalpiano kan du använda det portabla klaviaturstativet KS-12 – eller få ett autentiskt pianoutseende och en stabil uppställning med det specialdesignade stativet KSCFP-10.