Roland System-500 555 LAG/S&H (Aira)

5-i-en kraftmaskin som ger dig grundläggande funktionalitet i din modulära rigg men med några nya och intressanta perspektiv.

5 710 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 281 kr/månad

  • Artikelnr: 0553002110
  • Kontakta oss för leveranstid

SYSTEM-500 består av moduler i Eurorack format, som du kan mixa och blanda i vilken kombination som helst för att skapa den ultimata modulära Roland Synthesizern. Varje modul är helt analog och är designad för maximal kompatibilitet med moderna synthesizers och effektmoduler. SYSTEM-500 är ett kompakt kraftfullt system, som öppnar stora möjligheter för ljuddesign och musikaliska bana.

Den är en fem-i-en kraftmaskin som ger dig grundläggande funktionalitet i din modulära rigg men med några nya och intressanta perspektiv. SYS-555 innehåller både traditionella och icke-traditionella modulationskällor som kan appliceras på alla tänkbara konfigurationer och system. Med ringmodulation, allsidig sample and hold med sju vågformer och intern LPF, pink och white noise, LFO med intern ENV och VCA och två CV-kontrollerade portamento-kretsar är dina möjligheter att forma dina ljud och modulationer nästan obegränsade.