Arturia Rackbrute-3U-Noir

Portable, Link-enabled Eurorack modular case in Black color

3 099 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 173 kr/månad

  • Artikelnr: 0553152295
  • 2-4 dagar

RackBrute 3U Noir är ett justerbart Eurorack-husningssystem som kommer att lagra, skydda och strömförsörja dina ljudmoduler. Genom att placera allt inom räckhåll är det den perfekta lösningen för moderna musiker som vill ha total kontroll över sin kreativa plats. RackBrute gör det också enkelt att packa ihop och resa till spelningar tack vare sin innovativa design, och håller dina värdefulla moduler säkra från skador. Den har även en dedikerad strömförsörjningsmodul som ger snabb åtkomst till global ström, med status-LED-lampor.

En flexibel lösning

Oavsett om du föredrar att koppla dina moduler med framsidan uppåt på ditt skrivbord, i en vinkel när du står, eller med framsidan framåt under framträdanden, så har RackBrute dig täckt. Du kan till och med fälla ihop systemet för enkel transport eller förvaring. Ingen annan Eurorack-väska ger dig den här nivån av flexibilitet.

Stabil som en klippa

RackBrute är en säkerhetsplats för din värdefulla samling. Det är ett robust och balanserat system som inte kommer att vobbla eller kollapsa. Kombinationen av metallram, solid hus och fast stoppning är pålitligt tålig och kommer inte att svika dig. Den valfria RackBrute Travel Bag kommer också att hålla din utrustning fri från repor, stänk och damm.

Lås och ladda: Arturia Link

Även om det fungerar utmärkt som en konfigurerbar ställning för din modulära rigg har RackBrute-systemet utformats för att fungera perfekt med den senaste generationen av Arturias hårdvarusyntar. Nu är det enkelt att skapa ett portabelt, anpassningsbart musikaliskt ekosystem tack vare Arturia Link. Anslut MiniBrute eller MiniBrute 2S med lätthet och se fram emot fler syntar som antar detta utmärkta, patentfria anslutningssystem. Syntar och Eurorack-produkter som kan visas på bilder ingår ej.

Robust stål- och aluminiumram

Bekvämt vadderat handtag för smärtfri transport

Konfigurerbar layout för att passa alla spelformer

Strömförsörjningsmodul: strömförsörjning med 1600 mA +12 V-utgång, 1600 mA -12 V-utgång och 900 mA +5 V-utgång. Bredd på 5HP.

Plats att ansluta upp till 20 moduler

Link-system: anslut till en annan RackBrute för att utöka din samling, eller MiniBrute 2 eller MiniBrute 2S för att skapa ett fullständigt modulärt syntkreativt ekosystem

Utdragbara avståndshållare för att förhindra kollisioner under transport.

Total bredd på 88HP, 83HP tillgängliga när strömförsörjningsmodulen är ansluten

Syntar och Eurorack-produkter som kan visas på bilder ingår ej.