Arturia Rackbrute-6U-Noir

Portabelt, ihopkopplingsbart modulär-case i Eurorack-format, 6 höjdenheter

4 299 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 223 kr/månad

 • Artikelnr: 0553150212
 • 2-4 dagar
Arturia RackBrute 6U Noir
Portabelt, ihopkopplingsbart modulär-case i Eurorack-format, 6 höjdenheter

0 betyg 
RackBrute 6U Noir
RackBrute 6U Noir
 
RackBrute 6U är ett stort, justerbart Eurorack-husningssystem som har utformats från grunden för att lagra, skydda och strömförsörja dina värdefulla moduler. För att säkerställa att du har kontrollen nära till hands ger RackBrute dig en av de bästa möjligheterna till modulär förvaring. Anslut, experimentera, justera, utför, konfigurera, packa ihop och res. Oavsett situationen, RackBrute 6U har dig täckt.

En anpassningsbar modulär monolit

Oavsett hur du vill använda din modulära utrustning kommer den mäktiga RackBrute med två lager att hålla koll på din utrustning. Ställ in den enligt ditt tycke, från uppåtvänd, genom olika vinklar, till rakt upprätt, och till och med fäll ihop den för bekväm och praktisk förvaring tack vare dess vadderade handtag.

Den ultimata livvakten

När du har lagt otaliga timmar på att samla, organisera och förädla din modulära samling är det sista du vill oroa dig för deras säkerhet. Som tur är lever RackBrute 6U upp till sitt namn och ger dig ett robust, balanserat system som inte kommer att vobbla eller kollapsa, tillverkat av hållbart stål och aluminium. Om du vill skydda din utrustning från stänk, repor, damm och oönskade blickar kommer den valfria RackBrute Travel Bag att ge dig extra sinnesfrid.

Skapa ett modulärt syntekosystem

Inte bara är RackBrute 6U den perfekta behållaren för din modulära utrustning, den använder också Arturia Link-systemet för att utöka sina möjligheter och låter dig ansluta ytterligare RackBrute-enheter samt synthesizers MiniBrute 2 och MiniBrute 2S. Detta är bara början, eftersom fler och fler synttillverkare och modulskapare antar Link-systemet kommer dina kreativa möjligheter att skjuta i höjden.

Robust stål- och aluminiumram
Bekvämt vadderat handtag för smärtfri transport
Konfigurerbar layout för att passa alla spelformer
Strömförsörjningsmodul: strömförsörjning med 1600 mA +12 V-utgång, 1600 mA -12 V-utgång och 900 mA +5 V-utgång. Bredd på 5HP.
Plats att ansluta upp till 32 moduler
Link-system: anslut till en annan RackBrute för att utöka din samling, eller MiniBrute 2 eller MiniBrute 2S för att skapa ett fullständigt modulärt syntkreativt ekosystem
Utdragbara avståndshållare för att förhindra kollisioner under transport.
Total bredd på 176HP, 171HP tillgängliga när strömförsörjningsmodulen är ansluten
Synthar och Eurorack-produkter som kan visas på bilderna ingår ej.

 • Specifikationer
  • Material                                     Robust stål- & aluminiumhölje
  • Anslutningsmöjligheter            Utrymme för att ansluta upp till 32                                                      moduler
  • Link system                             Ja
  • Strömmodul                             strömförsörjning med 1600 mA +12                                                      V-utgång, 1600 mA -12 V-utgång och                                                      900 mA +5 V-utgång. Bredd på 5HP.
  • Bredd                                     176HP (171HP när strömmodulen är                                                      ansluten)