Roland FR-1XB

Kompakt och lätt digitalt knappdragspel med avancerade funktioner och inbyggda stereohögtalare, 62 knappar, USB.

25 360 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 1100 kr/månad

  • Artikelnr: 0553001223
  • Kontakta oss för leveranstid

V-Accordions har revolutionerat musikvärlden och Roland har ägnat sig åt att ständigt utveckla dessa fantastiska instrument. FR-1x-serien är det senaste tillskottet till den berömda V-Accordion familjen. Dessa kompakta, lätta modeller har samma flexibilitet som tidigare populära FR-1 modeller men med betydande förbättringar, såsom USB-funktionalitet och avancerade bellows-pressure kretsar för extra känslighet och precision. Med den senaste generationen av högtalare inbyggda i och en utökad 7-segment / 3-teckens display sätter FR-1x en ny standard för ett liten lätt dragspel.

Highlights

  • FR-1x Button typ med inbyggda stereohögtalare
  • USB-port för Wave / MP3-spelare, ladda upp nya ljud och data lastning / spara
  • Professionell utseende med användarvänliga gränssnitt och 7-segment LED
  • Standard och gratis Bass lägena
  • 16 dragspels set, 16 orkester ljud, fyra virtuella Tone Wheel förinställningar, åtta Användarprogram

Perfekt för musikstuderande och yrkesverksamma
Funktioner så liten och lätt gör FR-1x-serien perfekt för yngre musiker, studios och skolor. De är de mest kompakta av alla V-dragspel, men det finns ingen kompromiss i ljudkvalitet. Det är också det perfekta instrumentet för den professionella dragspelaren och liveartisten. Batteriets livslängd och inbyggda högtalare gör FR-1x till det mest idealiska instrument för dragspelare som vill flytta runt. FR-1x är ett bra verktyg för musiker som vill spela musikstilar såsom folk, rock, roots rock, blues och många andra genrer.

Spela när som helst, var som helst
Njut av omedelbart kvalitetsljud från de inbyggda högtalarna eller spela med hörlurar. FR-1x är också det perfekta instrumentet för att ha på resor. Den kompakta storleken gör att den passar som handbagage på de flesta flygplan.

Avancerat musikaliskt uttryck
Med FR-1x-serien har du omedelbar tillgång till en mängd av dragspelsljud. Det finns även orkesterljud samt virtuella orgelljud med realistisk Leslie-effekt. FR-1x har också inbyggt trum-/slagverksljud som kan spelas med bas och ackordsknapparna

Snabbare respons och högre känslighet
Tack vare Roland ljudgenerator som är optimerad för dragspel tillfredsställer FR-1x även de mest krävande dragspelare. Med denna nya teknik kan dragspelare vara helt lugna och känna sig trygga när de spelar sin musik, i synnerhet efter det att de har upplevt instrumentets beundransvärda respons.

Set Editor
En särskild programvara gör det möjligt att skapa en särskild User Set på FR-1x med tillgång till Orchestra, Orchestra Bass og Orchestra Chord-ljud. Det finns tillgängligt som en gratis nedladdning på Roland webbplats. Tack vare USB-porten går det snabbt och enkelt att ladda egna inställnigar i FR-1x.