Roland DJ-808

DJ kontroller med 4-kanals mixer, inbyggd trumsequencer, röst processing och Serato DJ-integration.

15 480 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 688 kr/månad

 • Artikelnr: 0553001463
 • Kontakta oss för leveranstid

DJ-808 är en högteknologisk DJ-controller med en 4-kanals mixer, inbyggd trummaskin, röstprocessor och den mest djupgående Serato DJ-integration på marknaden. DJ-808 är långt mer än en vanlig DJ-controller. DJ-808 är ett instrument med en inbyggd Roland “TR-S” trummaskin med världens mest ikoniska trumljud och kontroll över Serato Sampler inom Serato DJ. DJ-808 har även en VT Voice Transformer så du kan ställa din röst så den matchar tonarten på dina Serato DJ-spår. Och du kan till och med koppla till syntar och annan elektronisk apparatur och skapa en live remix, allt med en enda USB-kabel. Ljudkvaliteten är på topp och all hårdvara är designad att vara hållbar men lätt att transportera  och redo för inspirerande framträdanden som flyttar på gränserna för vad det innebär att vara DJ.

Highlights

 • Inbyggd Roland TR trummaskin med kicks, snares, claps och hihats från 606, 707, 808 och 909
 • Styr Serato Sampler med den inbyggda TR-S sequencern
 • Inbyggd VT Voice Transformer med Pitch, Formant, Ducking och Serato key matching
 • Anslagskänsliga flerfärgade-pads för HOT CUE, ROLL, TR, SAMPLER och mer
 • Stora jog-hjul (ultralåg latency) med integrerade display
 • 4 högkvalitativa integrerade Channel FX
 • Fristående professionell 4-kanals digitalmixer
 • Koppla till externa instruments via MIDI eller AIRA Link USB och spela tillsammans med Serato DJ
 • 24bit/96kHz audiokvalitet
 • Styr två deck samtidigt i dual deck mode
 • 100mm pitch faders 
 • Låser upp Serato DJ och levereras med en Serato Pitch ‘n Time DJ licens
 • Koppla till skivspelare eller CDJ genom att köpa en Serato DVS licens

Mjukvara i världsklass möter hårdvara i världsklass
Med DJ-808, för Serato och Roland samman det bästa av mjukvara och hårdvara i ett enda instrument som ledsagar oss in i en ny tidsålder för DJ:ing. Den svetsar ihop den överlägsna kraften i Serato DJ mjukvara med det genredefinierande ljudet och exakta konstruktionen i Rolands hårdvara. Årtionden av kombinerad expertis ger dagens producenter och DJs högteknologiska verktyg med innovativa funktioner som öppnar upp en helt ny värld av kreativa möjligheter, både på scen och i studion.

Legendariska TR trumljud och sequencing
Från TR-909s omisskänneliga hi-hats till det väggskakande trycket från en TR-808 har Rolands TR trummaskiner definierat klangen av hela genrer av dansmusik. Skapa dina egna beats i önblickets inspiration med DJ-808s inbyggda trummaskin med dess ikoniska ljud och en 16-step sequencer som alltid går i perfekt synk med Serato DJ.
Den integrerade TR trummaskinen har ljud som Bass Drum, Snare Drum, Hi-Hats och Clap från trummaskinerna TR-808, TR-909, TR-707 och TR-606 – den rytmiska grunden för en massa dansmusik. Dessa ljud använder Rolands erkända och prisbelönta Analog Circuit Behavior som troget återskapar originalkretsarna i dessa inflytelserika rytmlådor. Det innebär att du får allt ”thump and sizzle” från dessa klassiska instrument med dedikerade rattar för att styra stämning, attack och decay – och ger nya möjligheter med dessa legendariska ljud.

Utöver de interna TR trumljuden kan TR-S sequencern trigga ljud från de åtta platserna i Serato Sampler inne i Serato DJ. Du kan mixa individuella trumljud, skapa layers av bastrummor och virveltrummor och bygga rytmer som bara begränsas av din kreativitet.

Djupgående Serato DJ control
Tack vara noggranna designbeslut tar Roland DJ-808 fördel av allt som Serato DJ erbjuder. Inbyggt stöd för DVS (med köp av en Serato DVS licens), dedikerade knappar för att kontrollera loopar, kontroller för Serato Flip, HOT CUE, FX och till och med Key Sync – allt finns där. Key Sync och Loop-funktioner har sina egna sektioner så att du snabbt kan justera tonart eller byta loop på ett deck. Designen av varje pad, slider och knapp har skett med tanke på framträdande. Detta arbetsflöde känns bekant men ändå nytt och spännande på samma gång.

Cut, scratch och cue med högeffektiva jog-hjul
De stora högkvalit