Roland GOLIVECAST

Även om det är enkelt att direktsända innehåll via en smartphone krävs det lite extra arbete för att få sändningarna att se proffsiga ut. Det är därför du behöver GO:LIVECAST, en enkel och prisvärd lösning för att göra dina webbsändningar riktigt välproducerade.

3 360 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 183 kr/månad

  • Artikelnr: 0553001885
  • 3-6 dagar

Även om det är enkelt att direktsända innehåll via en smartphone krävs det lite extra arbete för att få sändningarna att se proffsiga ut. Det är därför du behöver GO:LIVECAST, en enkel och prisvärd lösning för att göra dina webbsändningar riktigt välproducerade. Den här kombinationen av app och hårdvara är en livesändningsstudio med alla funktioner som gör att du kan mixa ljud, visa vinjettexter samt spela upp media och ljudeffekter med mera – utan att behöva en dator eller kostsam ljud- och bildutrustning. Med GO:LIVECAST-hårdvaran, den tillhörande appen och din smartphone har du alla verktyg du behöver för att presentera engagerande webbdirektsändningar som kommer att kunna tävla med de mest avancerade produktionerna i sociala medier.

Kom igång direkt

Det går snabbt och enkelt att börja använda GO:LIVECAST – koppla bara in din smartphone och anslut hörlurar för att få medhörning. En inbyggd mikrofon är klar för att ta emot ljud med hög kvalitet, och det finns inbyggt reverb om du vill sjunga. En extern professionell mikrofon kan också användas via XLR-ingången, och det finns till och med en stereolinjeingång för att lägga till en gitarrförförstärkare, en synt, en mixer eller en annan ljudkälla.

Lägg till ditt innehåll i din direktsändning

I GO:LIVECAST-appen finns lättanvända medieverktyg som gör det möjligt för dig att göra dina webbsändningar riktigt välproducerade. Skapa egna bibliotek för musik, ljudeffekter, foton och videoklipp eller börja skapa med hjälp av olika förinstallerade funktioner. Det finns också anpassade vinjetter och textobjekt som förbättrar dina produktioner ännu mer. Medieelement för olika sändningar kan lagras i Live Sets, kö placerade och klara att användas när det är dags för direktsändning.

Direktkoppling till streamingplattformar

GO:LIVECAST-appen loggar in på dina konton på Facebook Live, Twitch, YouTube och andra stora streamingtjänster.* Välj bara en plattform och tryck för att börja sända via webben! Du har full koll på kommentarer från dina tittare medan du direktsänder, via ett rullningsfönster i appen.

* Vissa begränsningar kan finnas. Se supportinformationen för din strömningstjänst för att få hjälp med att göra inställningar.