Roland PM-200

Kompakt monitorlösning till Rolands V-Drums och andra elektroniska percussion produkter. 180 watt, 12″ högtalare och horn, vinklad design.

7 950 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 375 kr/månad

  • Artikelnr: 0553001962
  • I webblager Finns produkten i butik nära dig?
    • Musikbörsen i Västerås AB

PM-200 ger ett fylligt och dynamiskt ljud på en minimal yta och är den ultimata medhörningslösningen för Rolands V-Drums. PM-200 är utrustad med ett 180-watts slutsteg, ett högtalarsystem som täcker alla frekvenser och ett tåligt kabinett speciellt optimerat för att återge det ljud och den respons som V-Drums är så kända för. Med integrerad mixer och direktutgångar är det enkelt att koppla upp sig till andra enheter hemma och på scen. PM-200 är ett perfekt komplement till samtliga V-Drums trumset. En specialdesignad 12-tums högtalare och ett diskanthorn ger ett stort, fullfrekvent ljud och med 180 watt i slutsteget har du mer än tillräckligt med headroom för att spela hemma och på scen. Fronten är vinklad för optimerad medhörning när du sitter med dina V-Drums och ett praktiskt handtag på toppen med full bredd gör den lätt att bära med sig och justera på lvet.

PM-200 har en integrerad mixer som ger dig medhörning för backing tracks och externa enheter tillsammans med ditt trumset. Det finns en dedikerad ingång för V-Drums plus ingång med 1/4-tums tele och 1/8-tums minitele för att koppla in elektroniska percussion-plattor, smartphones och musikspelare Det finns individuella volymkontroller för V-Drums och sektionerna med linjeingångar och det finns även en 2-bands global equalizer för att finslipa den totala ljudbilden.

PM-200 har också två XLR direktutgångar för att skicka ljudet till en mixer eller till inspelningsutrustning vilket ger ytterligare flexibilitet för att använda monitorn på scen, i replokalen och i studion. Trots att PM-200 är en mono-monitor stöder den stereoanslutningar vilket gör det möjligt att skicka stereoljud till direktutgångarna. När en V-Drums-modul är kopplad i stereo till V-Drums-ingången kan man via en praktisk omkopplare på bakpanelen välja om man vill skicka ut dess ljud i dubbel mono eller i stereo för att få det som bäst passar omständigheterna.

Specifikationer

  • Effekt 180 watt
  • Högtalare 30 cm (12″) Woofer x horn Tweeter x 1
  • Konstroller POWER switch, V-Drums VOLUME, LINE INPUT VOLUME, BASS, TREBLE, DIRECT OUT
  • Tilslutninger V-Drums INPUT jack: Stereo 1/4-inch phone type, LINE INPUT jack: Stereo 1/4-inch phone type, Stereo miniature phone type, AC IN jack
  • Dimensioner 458 x 469 x 420 mm
  • Vikt 21 kg