Neumann TLM67 Pearl Gray

Ny stormembransmikrofon från legendariska mikrofontillverkaren Neumann med U 67 kapsel.

18 500 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 814 kr/månad

  • Artikelnr: 0553038650
  • Kontakta oss för leveranstid

Neumann är idag synonymt med studiomikrofoner av högsta kvalitet och det finns en anledning till det. Neumann har sedan tidigt 1900-tal utvecklat kondensatormikrofonen till vad den är idag och Neumanns mikrofoner är fortfarande de mest eftertraktade, och kopierade, på marknaden. Med en Neumannmikrofon kan man känna sig säker på att få en mikrofon av högsta kvalitet – utvecklad av ingenjörer som verkligen kan sitt hantverk, vet hur det ska låta och inte minst sätter en ära i att tillverka världens bästa mikrofoner.

TLM 67 är en ny stormembransmikrofon från legendariska mikrofontillverkaren Neumann med U 67 kapsel.  Den gamla K 67-kapseln i kombination med en nyutvecklad kretslösning återger den varma och fylliga ljudåtergivningen på sång och tal. Som den gamla U 67:an fungerar den också mycket bra som huvudmikrofon i orkesterupptagningar. TLM 67 har tre riktningskaraktäristiker – omni, njure och åtta. Det dubbla membranet sitter i en elastisk upphängning som motverkar mekaniska störljud.

Tillbehör: EA 87 spindelupphängning (ingår ej). Vi rekommenderar Rycote´s nya spindelupphängning USM som är både universal och mycket prisvärd.