Rode RODE NT1 Signature Series (BLACK)

Kondensatormikrofon, inkl shockmount och popfilter, kardioid, ultrahög resolution (198kHz), XLR och USB kablar inkluderas

2 290 kr

  • Artikelnr: 0553161147
  • I webblager Finns produkten i butik nära dig?
    • Musikbörsen i Jönköping AB
    • Musikbörsen i Västerås AB

Røde presenterar NT1 Signature Series – den senaste utgåvan av RØDE’s ikoniska NT1 studiokondensatormikrofon.´

NT1 har varit en ”go-to” studiokondensatormikrofon för flera generationers kreatörer. Från sovrumsmusiker och studioproffs, till voice-over-artister, podcasters och streamers. Med över sex miljoner sålda enheter under sin 30-åriga historia är den världens mest populära studiomikrofon, känd för sin varma, silkeslena karaktär, extremt låga brus och hantering av höga ljudtryck (SPL), vilket gör den till en riktig arbetshäst i studion.

NT1 har genomgått flera transformationer under sin livstid, senast med den banbrytande NT1 5:e generationen, som tog kärndesignen i NT1 och introducerade en rad unika funktioner som världens första kombinerade XLR/USB-C Dual Connect utgång, 32-bit float digital utgång och inbyggd digitalprocessing DSP. De analoga kretsarna i NT1 är omdesignade för att leverera förbättrad prestanda, med lägre brus och högre SPL-hanteringsmöjligheter.

NT1 Signature Series kompletterar NT1-Serien tillsammans med NT1 5:th generation och erbjuder nu den klassiska ljudkaraktären, uppgraderade specifikationer och med klassiska XLR-anlutningen från tidigare generationer. Med sin prestanda i världsklass, otroligt överkomliga pris och tidlösa utseende så säkrar NT1 Signature Series sin plats som industristandarden för studiokondensatormikrofoner.

NT1 Signature Series är den senaste utgåvan av den ikoniska RØDE NT1. Med samma varma, silkeslena karaktär som har gjort NT1 till favoritmikrofonen för miljontals kreatörer, levererar NT1 Signature Series ett klassiskt studiosound för ett brett utbud av applikationer och situationer. Från sång- och instrumentinspelning till voice overs, podcasting, streaming och content-skapande. NT1 Signature använder RØDE’s fantastiska HF6 1-tums kondensatorkapsel som levererar rik bas, detaljerat mellanregister och gnistrande diskant över ett jämnt frekvensområde. Upptagningskaraktären är njurformad. Med extremt lågt egenbrus på endast 4dBA säkerställs att varje inspelning blir otroligt ren. Den höga SPL-hanteringen innebär det att NT1 Signature Series utmärker sig med att kunna spela in även de starkaste ljuden, vilket gör den till en riktig arbetshäst i studion. NT1 Signature Series levereras med en studioklassad shock mount, popfilter och XLR-kabel, och är tillverkad av premiumkomponenter i RØDEs precisionsanläggningar i Sydney, Australien.