Boss VE-2

Vocal processing pedal med realtids harmonier, effekter i studiokvalitet, pitch korrigering och USB anslutning.

2 930 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 165 kr/månad

  • Artikelnr: 0553001595
  • Kontakta oss för leveranstid

Genom att kombinera sofistikerat ljud med enkel operation, levererar VE-2 Vocal Harmonist en komplett effektlösning till alla sångare, särskilt de som samtidigt också spelar gitarr. I denna lätta, batteridrivna pedal har allt du behöver när du vill skapa d studiokvalitets ljud oavsett om du sjunger från arenor eller som gatumusikant eller bara spelar hemma för din egen skull.

VE-2 skapar ett vackert harmonized magiskt ljud som automatiskt “pitchar” de ackord du spelar på gitarren, eller den tonart du valt på pedalen eller en kombination av båda två. Genom att använda en av dessa tre kontroller är det superenkelt att skapa realtids harmonier i valfri tonart, även om du inte har nån erfarenhet av musikteori.

Förutom harmonier kan VE-2 också leverera viktiga effekter som stöder din röst, såsom utsökt reverb, delay, realtime-pitch och autotune. Den har även en USB-ljudfunktion som gör det möjligt att ansluta VE-2 till en dator och göra egna inspelningar.

Specifikationer

– Realtid Vocal Harmonizer och supereffekter i en prisvärd, enkel pedal
– Auto Harmony funktionen plockar automatiskt upp ackorden som spelas på en ansluten gitarr och genererar perfekta harmonier, även när man byter tonart i mitt i en sång
– Solo Singers kan skapa harmonier genom att manuellt välja tonart med en dedikerad kontroll
– Hybrid läget skapar harmonier som bygger på både gitarr ackordingång och den valda tonarten, perfekt för låtar där gitarr växlar mellan rytm och solo
– 24 Harmony typer att välja mellan (12 varianter i en- eller två-röst harmonier och variationer, ger ännu fylligare ljud)
– Enkelt gränssnitt som är lätt att använda, även för sångare som inte vana vid effekter
– Få reverb och delay enkelt genom en sväng på en knapp
– Tre minnen där du kan spara favoritinställningar
– Körs på fyra AA-batterier eller PSA-serien nätaggregat (säljs separat)
– XLR mikrofoningång med fantommatning (fantommatning är möjlig även vid batteridrift)
-USB-ljudfunktion så att du kan spara de bearbetade vokala ljud på datorn
-156 x 116 x 64 mm
-Vikt 600 g