Boss VE-8

Spela live med röst- och gitarreffekter av studiokvalitet plus imponerande stämmor i realtid, looping, m.m

5 320 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 265 kr/månad

 • Artikelnr: 0553001807
 • Kontakta oss för leveranstid

För singer/songwriters som spelar akustisk gitarr är konkurrensen stenhård. VE-8 Acoustic Singer ger dig den extra fördelen du behöver för att sticka utifrån mängden med ett professionellt ljud från BOSS varje gång du spelar. Trots att den är lättanvänd ger VE-8 röst- och gitarreffekter av studiokvalitet plus imponerande stämmor i realtid och looping i ett kompakt format som är lätt att ta med. Med ett sådant ljud och kraftfulla och kreativa funktioner kommer du att göra succé var du än spelar.

Highlights

 • Kompakt och komplett preamp med effekter för sångare som spelar akustisk gitarr
 • Ta fram ett fylligt och sofistikerat BOSS-ljud med enkla och intuitiva kontroller
 • Rösteffekter med studiokvalitet inklusive fyra typer av ambience-effekter och Enhance, kromatisk tonhöjdskorrektion för stämning i realtid och mer
 • Skapa naturliga röststämmor i realtid baserade på input från gitarr eller manuella inställningar
 • Innehåller också en röstdubbleringseffekt plus mer dramatiska effekter som hårdstämda elektroniska röster, distorsion och en radiorösteffekt
 • Dedikerad gitarrkanal har Acoustic Resonance, reverb, chorus, stämapparat och andra effekter plus fasvändning och notch filter för att förhindra återkoppling
 • Loopfunktion med 80 sekunder inspelningstid och möjlighet att loopa gitarr och röst oberoende av varandra
 • 50 minnesplatser för att lagra sina favoritinställningar
 • Flexibla kopplingsmöjligheter till PA och scenmonitorer plus USB för datorinspelning
 • Drivs av sex AA-batterier eller medföljande nätadapter

Sjung
VE-8 gör det lätt att få professionellt sångljud i studionivå utan krångel. Koppla bara in din mikrofon i XLR-ingången, lägg till lite reverb, justera klarheten med Enhance funktionen, med mera. Du kan till och med ta fram hårdstämda elektroniska röstljud, distorsion och radioröster för att ge ditt framträdande en modern vinkling.

Spela
Med VE-8s dedikerade gitarrkanal kommer din akustiska gitarr att låta lika bra som din röst. Acoustic Resonance återställer magiskt ditt naturliga gitarrljud och eliminerar det sterila kvackandet från en typisk mikrofon som brukar sitta monterad under sadeln på de flesta elektro-akustiska gitarrer. Reverb och chorus finns också tillgängliga plus fina BOSS-effekter som Octave, Mod Delay med flera. Det finns givetvis en stämapparat vilket är ett måste för scenbruk. Och med en fasvändare och notch-filter har du direkt kontroll över möjligheten att ta bort återkoppling så fort den kommer.     

Stämsång
När man spelar själv kommer förmågan att skapa naturlig stämsång att vända på huvuden och ta din musik till nya höjder. Att använda VE-8 för att skapa dessa stämmor har aldrig varit enklare. Den automatiska stämfunktionen analyserar ackorden du spelar på din gitarr och genererar sedan de korrekta stämmorna när du sjunger. Hybrid och fasta stämlägen finns vilket ger flexibilitet för olika typer av framträdanden. Det finns även en fin röstdubbleringseffekt som kan användas för att ge fyllighet till din röst om så behövs.

Loopa
Den specialdesignade loopfunktionen i VE-8 låter jättebra och stöttar ditt framträdande när du vill. Använd den dedikerade fotkontrollen och spela in en perkussiv rytm, en ackordföljd, röst, kontrapunkt till din röst eller vad du vill. Du kan enkelt välja din gitarr, din röst eller båda för looping via panelknappar eller en extern fotpedal. 

Koppla
VE-8s bakpanel har en gitarringång och XLR-mikrofoningång med omkopplingsbar fantommatning, plus en Aux-ingång för att koppla in en smartphone eller annan enhet för bakgrundsmusik. Stereo XLR balanserade utgångar ger en direktsignal till husets PA medan stereo 1/4-tums utgångar låter dig skicka en separat signal till scenmonitorer eller en gitarrförstärkare. Både röst- och gitarrkanalen har en trebands EQ och ett högpassfilter för att forma ljudet till spelstället. Det är till och med möjligt att skicka de två kanalerna till separata utgångar för extern mixflexibilitet. Via USB kan du använda VE-8 som ett ljudkort för att spela in i din favoritmjukvara på din dator. 

Kontroll
Med VE-8s lättgreppbara panelkontroller är det