Boss WL-60 Wireless System

Trådlöst system för gitarr, bas och andra elektroniska instrument. Användarvänlig plug-n-play och mottagare i stompbox-storlek som passar perfekt på ditt pedalbord.

3 820 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 203 kr/månad

 • Artikelnr: 0553001331
 • Kontakta oss för leveranstid

BOSS revolutionerande WL-serie har ett fantastisk ljud, ultra låg latency och enkel installation, vilket har gjort det lättare än nånsin för musiker att börja köra trådlöst. WL-60-systemet passar perfekt till seriösa liveframträdanden och förenar enkelheten med plug-and-play och snabb användarstyrd kontroll. Den kompakta recivern är skräddarsydd  för pedalbord och har en stor visuell display och direkta åtkomstknappar för snabb scanning och val av bästa trådlösa kanal. Systemet fulländas med en robust bodypack transmitter som är kompatibel med praktiskt taget alla instrument, och kan köras i upp till 25 timmar på vanliga alkaliska batterier.

Highlights

 • Premium ljudkvalitet med trådlös teknologi
 • Automatisk 14-kanals scanning gör installationen snabb och okomplicerad
 • Stor LCD-display visar kanalstatus, trådlös sändstyrka, batteritid m.m.
 • Reciever i stompbox-format som passar perfekt på ditt pedalbord
 • Bodypack transmitter fungerar med i stort sett alla instrument och kan användas i upp till 25 timmar med 2 x AA-batterier
 • Transmission range: 20 meter i fri vy (kan variera beroende på platsförhållanden)
 • Kort högkvalitativ kabel medföljer för anslutning av sändare till gitarr eller bas
 • Recievern drivs av extern strömförsörjning eller 2 x AA-batterier
 • Praktisk DC-utgång på recievern kan användas för strömförsörjning av andra pedaler (när du använder växelströmsadapter)
 • Instrumentingång kan användas med standardkabel utan att ta bort mottagaren från pedalbordet
 • Den medföljande WL-60T-sändaren kan också brukas separat för backup och tillägg av extra sceninstrument
 • Mått, sändare: 68 x 88 x 30 mm
 • Mått, mottagare: 70 x 120 x 54 mm

Utrustad med BOSS erkända trådlösa teknologi ger WL-60 enastående ljudkvalitet med stor dynamisk bredd. Systemet ger en fullständigt stabil ljudåtergivning helt utan störningar, samtidigt som en låg latency på 2.3 ms ger en mycket bra spelupplevelse utan nån form av fördröjning. Upp till 14 av WL-seriens system kan användas samtidigt i samma rum, så att fler musiker kan njuta av trådlös frihet samtidigt.

Med hjälp av den stora LCD-displayen på mottagaren och dedikerade panelknappar är installationen  förbluffande snabb och enkel. Tryck på knappen Scan och vänta ett önblick, medan de 4 trådlösa kanalerna automatiskt scannas, och den bästa kanalen markeras. Därefter ska du välja den önskade kanalen på mottagaren, slå igång sändaren och matcha kanalen – sen är du redo att köra! Utöver den superenkla installationen levererar LCD-displayen på WL-60 konstant visuell feedback med information om kanalval, trådlös styrka, batteritid och andra parametrar.

Mottagaren i WL-60-systemet har samma storlek som en vanlig BOSS-pedal och kan få ström på samma sätt som dina andra pedaler, vilket gör den väldigt enkel att addera på ditt pedalbord. Placera den helt enkelt bara i början av din kedja och anslut mottagarens utgång till den första pedalen. Tack vare det vanliga jacket (¼ tum) kan du alltid ansluta den med en vanliga gitarrkabel utan att koppla om eller ta bort mottagaren från ditt pedalbord.

När WL-60-mottagaren drivs med en BOSS PSA-S-adapter blir den också en strömförsörjningscentral till dina andra pedaler på ditt pedalbord. Genom att använda en PCS-20A daisy-chain-kabel (säljes separat) kan du försörja en rad andra BOSS-pedaler.

Med WL-60 automatiska skanningsfunktion och informativa display är kanalvalsprocessen väldigt enkel och du slipper de komplicerade procedurerna som krävs av andra system. Alla 14 kanaler visas samtidigt i skanningsprocessen, vilket ger en komplett överblick över de aktuella trådlösa förhållandena. Detta gör det väldigt lätt att optimera varje liveframträdande och säkerställer att du alltid har det absolut bästa ljudet. Och när en eller flera i bandkamrater också använder WL-60-systemet är det extremt smidigt att tilldela varje person sin egen unika kanal.

Den medföljande WL-60T Transmittern är kompakt, robust och väger väldigt lite, den monteras enkelt på ditt bälte eller på ditt axelband. Med två stycken alkaliska AA-batterier får du en drifttid på upp till 25 timmar, batterier kan du snabbt byta på några sekunder i t.ex stridens hetta under en konsert. Med hjälp av display – och select-knapparna kan du justera den aktuella kanalen fr