Beyerdynamic Orbis MU 21

Delegatenhet till Orbis konferenssystem
MU21 är en delegatenhet med inbyggt högtalare. MU21 har hörlursutgång med ställbar volym.
Den har RJ45 kontakter för sammankoppling med andra enheter.

4 490 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 230 kr/månad

  • Artikelnr: 0553067988
  • 2-4 dagar
MU21 är en delegatenhet med inbyggt högtalare. MU21 har hörlursutgång med ställbar volym.
Den har RJ45 kontakter för sammankoppling med andra enheter.
 
MU21 leverars utan svanhals. Svanhalsar som passar är Classis GM 31X Q, GM115 Q eller nya vertikala arraymikrofonen RM 31 Q
Både ordförande och delegatenheterna är täckta av en specialframtagen färg som kommer från bilbranchen. Färgen är extremt tålig och står emot den hårdaste användning. Frontpanelen är gjord av härdat akrylmaterial. Den smarta kabelinfästningen med bra avlastning kan varieras beroende på om man vill att kabeln skall dras horisontellt eller vertikalt. ”Desk top” enheterna kan även skruvas fast i underlaget vid behov.
 
Svanhalsarna är löstagbara vilket innebär att man kan variera längden av mikrofon för att optimera användning. De finns i 4 olika längder och har robusta XLR-kontakter. Beyerdynamics egna Scudio teknologi gör att svanhalsarna är okänsliga mot störningar från mobiltelefoner.
 
Den intelligenta konstruktionen av mikrofonenheterna gör att de inte glider mot underlaget och vibrationer är effektivt dämpade vilket ger en förbättrad ljudkvalitet.
 
En unik egenskap med Orbis är att mikrofonenheter och paneler går att specialbeställa i olika färger. De går även beställa paneler med tryck för olika företagslogotyper och dylikt.