Boss eBand JS-10

Jam-maskin och musikspelare med gitarreffekter.

5 690 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 280 kr/månad

  • SKU: 0553001377
  • Kontakta oss för leveranstid

Den ultimata partnern för gitarrister som älskar att jamma med sina favoritlåtar, har kommit. eBand är en portabel allt-i-ett-musikspelare laddad med tunga funktioner. WAV och MP3-filer kan laddas och spelas i eBand där du kan ändra tempo och tonart. Anslut din gitarr och spela genom den inbyggda COSM preampen med BOSS effekter. Med Center Cancel-funktionen kan du minimera förinspelade sång- eller gitarrspår för musik-minus-ett syfte, och även spela in och spara allt till senare. Du får också ett helt bibliotek av inbyggda backing tracks och rytmer, liksom stämapparat och metronom.

Inbyggda BOSS effekter

eBand vimlar med Boss’ kvalitetseffekter som härrör från GT-10, inklusive över 100 fantastiska gitarrljud som spänner över ett brett spektrum av genrer. eBand ärvde också GT-10:s berömda COSM preamp. Med eBand gitarr-/mikrofoningång du kan använda de interna effekterna till din gitarr eller sång.

EZ Tone Wizard

Med eBand är det enkelt att skapa egna ljud. EZ TONE ger dig en snabb och intuitiv tillgång till ljuddesign baserat på grafiska ikoner och en Tone Grid. Du kommer att programmera med ljudets hastighet!

Minne

eBand klarar SDHC-minneskort på upp till 32GB, så att du kan spara tusentals WAV/MP3 filer på ett enda kort. Med eBand du kan också spela WAV/MP3 filer direkt från ett USB-minne, och därmed utöka dina alternativ för datalagring och filhantering. (EBand levereras med ett 1GB SD-kort)

Praktisk Phrase Trainer

Phrase Trainer är en praktisk övningsfunktion, som använder fraser tagna från importerade låtar. Med Phrase Trainer kan du styra de importerade låtarnas tonhöjd och tempo, samt minimera gitarrer eller sång med Center Cancel. Nu kan du lära dig enstaka passager utan att få stress!

USB Audio Interface

eBand kan användas som ett USB-ljudkort, varmed ljuden från eBand (musik + direkt gitarr/sång) kan överföras till en dator via USB. DÅ kan ljuden från eBand tas upp i ditt favoritljudprogram på datorn. Dessutom kan ljudet från datorn också spelas från eBand. Detta innebär att eBand kan användas som USB-högtalare med datorn.

Flashy Extras

eBand erbjuder många andra anmärkningsvärda funktioner, inklusive en intern brännare för att spara medan du spelar med i låtar, eller bakgrundsspår. Och medan vi talar om backing tracks, så finns det 300 ljud loopar för jam och inspiration. eBand har naturligtvis också viktiga saker som inbyggd stämapparat och metronom.

Specifikationer Boss eBand JS-10

– Import och uppspelning av ljudfiler (WAV och MP3)

– kontrollerar tonhöjd och tempo av importerade ljudfiler

– Guitar / Mic-ingång med ställbar ingångsnivå och hörlursutgång

– Kraftfull ljuduppspelning med specialanpassade högtalare

– COSM-preamp och mer än 100 effekter från BOSS GT-10

– EZ Tone funktionen ger dig det ultimata, mest enkla och intuitiva sätt att få tillgång till ljuddesign baserat på grafiska ikoner

– 350 inbyggda ljudloopar för backing tracks och rytmer (några inkluderar förprogrammerade gitarr effekter som är anpassade till loopens ljud)

– Inbyggd stämapparat och metronom

– USB-ljudkort som en direkt anslutning till och från en dator

– Spela upp musik direkt från ett USB-minne

– Importera dina favoritlåtar från en musik-CD till eBand med tillhörande programvara (PC / Mac)