Ik-Multimedia TONEX pedal

IK Multimedias ToneX Mjukvara i behändig pedalform

4 690 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 239 kr/månad

  • Artikelnr: 0553147760
  • 2-4 dagar Finns produkten i butik nära dig?
    • Musikbörsen Malmö AB
    • Musikbörsen Sundsvall
    • Musikbörsen Gävle
TONEX Pedal fullbordar TONEX-ekosystemet och tar med AI Machine Modeling Tone Models tillr liveframträdandet eller inspelningen. Med den medföljande TONEX-mjukvaran kan användare fånga och modellera sin egen utrustning och utnyttja de obegränsade användarskapade tonmodellerna som är tillgängliga för TONEX att använda med pedalen.
 TONEX Pedal kan lagra upp till 150 förinställningar av tonmodeller åt gången och kommer med över 1 000 premiumtonmodeller. Den medföljande TONEX MAX-mjukvaran ger tillgång till ToneNET med över 6 000 fler användartonmodeller som växer dagligen, gratis att ladda ner och spela. Du kan använda förstärkarmodellerna både som plugin och i din pedal.
Pedalen kan ladda 150 separata Tone Model-förinställningar i valfri kombination av pedal-, förstärkare och helriggmodeller. Användare kan också ladda och byta in sina egna IR-enheter eller använda IK:s prisbelönta VIRTM-kabinett med flera impulser och mikrofonsimuleringar. TONEX-presets kan även redigeras ytterligare med en avancerad noise gate, analogmodellerad EQ och kompressor, fem stereoreverb härledda från den prisbelönta AmpliTube X-SPACE pedalen och mer.
TONEX Pedal är designad och tillverkad i Italien och har ett kompakt chassi tillverkat av anodiserad aluminium. Stereoutgången kan även konfigureras som mono med och utan cab sim för maximal flexibilitet.