Roland FC-300

MIDI-fotkontroll. 9 fotswitchar och 2 expressionpedaler, för t ex VG-99, RRC2

5 600 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 277 kr/månad

  • Artikelnr: 0553001435
  • 3-6 dagar

Roland FC-300 sätter en ny standard för möjligheter och flexibilitet hos en MIDI-fotkontroll. Med finesser så som dubbelriktat MIDI-dataflöde till Rolands VG-99 (V-Guitar) via den nyutvecklade tekniken RRC2, återkallande av patch-minnen, dubbla expression- och control-pedaler mm. blir denna avancerade kontrollstation en perfekt partner till Roland’s nya VG-99 V-Guitar System eller vilket annat performance-baserat MIDI-instrument eller tillbehör som helst.

  • Avancerad MIDI fot-controller med två assignbara expression-pedaler, två kontrollfot-switchar, nio fot-switchar och expansionsmöjligheter
  • Nytt Patch Mode” lagrar upp till 100 MIDI setups
  • Utöver vanliga MIDI-anslutningar finns också den nyutvecklade RRC2* anslutningen för dubbelriktat dataflöde mellan FC-300 och Roland’s RRC2 kompatibla produkter
  • 3-vägs strömförsörjning (batteri: 6x AA, AC-adapter eller via RRC2) och en superstabil metallkonstruktion för scenbruk
  • Dubbla ”Amp Control” switchar för att fjärrstyra förstärkarkanaler eller effekter (av/på)
  • Perfekt tillbehör till nya VG-99

CONTROL & EXPRESSION

FC-300 är försedd med nio fotströmbrytare av industriklass och två programmerbara expression-pedaler för snabb, smidig kontroll och utökade performance-möjligheter. Den bakbelysta LCD-displayen erbjuder högkontrastvisning av patch-namnen (när den används med VG-99) och andra viktiga data, även under dåliga ljusförhållanden.

POWER PATCHES

Upp till 100 uppsättningar med MIDI-meddelanden/-parametrar kan lagras samtidigt i FC-30 som patcher. Komplexa MIDI-överföringar blir enkelt tack vare FC-300’s förmåga att paketera en hel uppsättning data tillsammans med en enkel patch och sedan överföra varje data-uppsättning via fotswitch.

AVANCERAD UPPKOPPLING

Med hjälp av en helt vanlig LAN-kabel(ethernet, CAT5) och det nyutvecklade RRC2-protokollet kan FC-300 erbjuda dubbelriktad MIDI-överföring och strömförsörjning – allt via en enkel anslutning mellan FC-300 och VG-99.

PROGRAMMERBAR SWITCHNING

Två multifunktions switch-jack finns inbyggda i FC-300. Dessa programmerbara utgångar fungerar precis som vanliga, mekaniska fotswitchar och är perfekta för gitarrister som t.ex. vill styra kanalbyte på förstärkaren och/eller slå av eller på en extern effekt i synk med ett patch-byte på FC-300.