Roland GK-3

Specialmikrofon för GR-xx/GI-xx/VG-xx/GK-pedaler, ny, mindre modell med smarta monteringsdetaljer

2 590 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 151 kr/månad

  • Artikelnr: 0553001507
  • Kontakta oss för leveranstid

Hexafon gitarrmikrofon för GR-serien/VG-serien m.fl.

Highlights Roland GK-3

  • Hexafon gitarrmikrofon för GR-serien/VG-serien m.fl.
  • Monteras enkelt på valfri stålsträngad elektrisk gitarr utan fysisk åverkan
  • Ny design med ställbar radie och kabellängd mellan mick och kontrolldel – särskild monteringsplatta för Les Paul-typ gitarrer medföljer

Ny GK-mick med slimmad design.
GK-3 är en ny hexafon mikrofon att monteras på – i princip – de flesta elgitarrer med stålsträngar. Med ”hexafon” menas att det i micken finns en spole för varje sträng så att man sänder sammanlagt 6 separata audiosignaler till processorn (t.ex. en gitarrsynt ur GR-serien0, men GK-3 passar givetvis Rolands GK-kompatibla produkter som t.ex. VG-88 ”Virtual Guitar” m.fl.). Med andra ord finns allt man behöver för att komma i gång redan med! GK-3 är 30% tunnare än sin föregångare och har fått ett vanligt 1/4″ telejack för kabeln som skall kopplas till den vanliga gitarrutgången (man behöver inte ha en extra gitarrkabel för de vanliga mickarna utan gitarren kopplas med en kort kabel till GK-3:an, sedan kan man ta ut den ”rena” gitarrsignalen från den produkt – t.ex. en GR-gitarrsynt -man anslutit till och dra den vidare till sin gitarrförstärkare).

GK-3´s mikrofon har en justerbar profil för att kunna anpassas till olika gitarrers strängradie och kabellängden mellan mick och kontrolldel kan också ställas in.

Ägare av Les Paul-typen av gitarrer har tidigare haft stora problem att montera GK-mickar utan åverkan. Med GK-3 medföljer en separat platta som enkelt monteras under Les Paul-stallet. På denna platta är det sedan lätt att montera GK-3 micken.