Zoom G5n

Multieffekt för gitarr.
G5n är utrustad med 68 DSP-effekter plus tio av de mest trovärdiga och realistiska förstärkaremulatorer Zoom någonsin skapat.

3 595 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 193 kr/månad

  • Artikelnr: 0553002663
  • Ej beställningsbar


Ett brett urval av effekter
G5n har nyutvecklade versioner av inte bara de nödvändigaste gitarreffekterna som overdrive, distortion, compression, EQ, delay, reverb, flanger, phaser, vibrato och chorus, utan även unika multieffekter som seq filter, gold drive, reverse delay, HD hall och OSC echo.

Ultrarealistisk förstärkar-/kabinettemulering
Du kan ansluta G5n direkt till ett PA-system eller Audiointerface för att använda den nya inbyggda förstärkar- och kabinettemulatorn. Välj bland fem klassiska förstärkarmodeller som Marshall JSM800, Fender Twin Reverb, MESA Boogie Mk3, Bogner Ecstasy Blue Channel och British 30W Class A Combo. Dessa är noggrant justerade på exakt samma sätt som du skulle ställa in rattar och switchar på den riktiga enheten.

Para ihop din valda förstärkare med någon av de nya kabinettemulatorerna för att komplettera soundet. Här kan du välja mellan Marshall 1960 A-type (4×12 Celestion-högtalare), Fender ’65 Twin Reverb (2×12 Jensen), UK2x12 återskapar ljudet av tidiga British combos (2×12 Celestion), Mesa Boogie Mark III cab (1×12 Celestion Black Shadow) eller Bogner Ecstasy (4×12 Celestion).

100 custom-designade kombinationer
För att utforska den stora rikedom av möjligheter som G5n erbjuder arbetar Zoom kontinuerligt med inspirerande professionella gitarrister som är kända för sina musikstilar och passion för gitarrljudet. G5n är fullproppad med 100 custom-designade tillägg som ger dig historiens viktigaste gitarrljud – såsom de ikoniska ljuden från Eddie van Halen, Jimi Hendrix, Jimmy Page, Carlos Santana, Michael Schenker och Brian May. Utforska även nya områden med kombinationer som är exklusiva för G5n. Stick ut från mängden med ”Lead BGN”, ett modernt leadljud med ett modulerat delay, eller ”Phazed” som är ett intensivt rörförstärkarljud genom en phaser. Med den kostnadsfria mjukvaran Zoom Guitar Lab kan du leta efter nya effekter och förstärkaremuleringar samt fler tilläggsljud skapade av kända gitarrister.

Skapa ditt eget signaturljud
Att ställa in ljudet är enkelt och intuitivt tack var en unik och överskådlig display som snabbt låter dig att lägga till, ta bort eller ändra effektuppsättningen. Något som är betydligt krångligare på ett vanligt pedalbord. Det finns även fyra separata displays för att enklare ställa in det perfekta ljudet. Du kan spara upp till 200 av dina egna effektkedjor.

Kraftfulla pedaler
Expressionspedalen på G5n ger dig mjuk realtidskontroll över volym, ljud eller utvalda effektparametrar. Fyra stycken fotswitchar i stompboxformat gör det enkelt att aktivera och avaktivera effekter. När det är dags för solo finns det en output-booster. För att synkronisera rytmmönster och delays finns det en Tap-funktion som lägger ljudet i rätt tempo.

Komplexa ljud
Det skulle krävas en hel arsenal av effektpedaler, förstärkare och högtalare för att återskapa allt det som du kan göra med en G5n. Använd upp till nio effekter och förstärkar-/kabinetteffekter samtidigt, ihopkopplade i vilken ordning du vill. Det är som att ha hundra pedalbord i ett.

In- och utgångar
G5n kan enkelt integreras i vilket liveframträdande eller studiorigg som helst. Förutom en vanlig gitarringång, så finns en AUX-ingång för att plugga in smartphone eller musikspelare. Dessutom finns en hörlursutgång för att kunna spela tyst. Det finns även en stereo L/R-anslutning till gitarrförstärkare, PA-system eller ljudkort. USB-utgång för att koppla G5n till dator finns också.

Medföljande mjukvara
En nedladdningsbar version av Cubase LE medföljer.