Boss MO-2 Multi Overtone

BOSS Multi Overtone, ny typ av harmonisk effekt som anpassar sig till dynamik och spelteknik

1 770 kr

  • Artikelnr: 0553002171
  • Kontakta oss för leveranstid

MO-2 Multi Overtone drivs av Multi-Dimensional Processing Technology (MDP) och använder gitarrens harmoniska egenskaper för att skapa ett brett utbud av nya, fantastiska ljud.

Highlights Boss MO-2 Multi Overtone
– Nästa generations BOSS-pedal med innovativa Multi-Dimensional Processing uppnås genom vår egen teknik och den skräddarsydda DSP
– Imponerande, harmonirika ljud som kompletterar och förbättrar dina rena gitarrljud
– Fungerar med både rena och distade gitarrljud, och även med basgitarr
– Ultraresponsiv till volymförändringar och dynamik i ditt spelande
– Tre olika typer av ljud, stort utbud av tonjusteringar med enkla kontroller
– Utgång i mono eller stereo

Multi-Dimensional Processing för överlägset ljud
Rolands innovativa Multi-Dimensional Processing (MDP) analyserar ljudsignaler i många dimensioner och tilldelar ideala effekter till dem alla. Genom att tillhandahålla olika dynamiska förändringar i förhållande till insignalen i realtid MDP kan skapa djärva, nya ljud på en oerhört hög kvalitetsnivå..

MO-2: En uttrycksfull ny röst
MO-2 levererar ett otroligt tydligt och uttrycksfullt ljud som bara är möjligt genom MDP-magi. Genom att använda gitarrens rika, harmoniska egenskaper som en utgångspunkt, bygger MO-2 helt nya stämmor som förbättrar och fyller ut ditt normala ljud. Tre olika typer av funktioner för ljudändringar medan DETUNE knappen öppnar ett brett spektrum av imponerande modulationseffekter. Från glittrande multi-strängresonans av flöjtliknande inslag till kraftfulla strukturer som påminner om orglar och synthar levererar MO-2 unika redskap för att lägga till nya dynamiska resonansegenskaper till din gitarr.