Boss WAZA-AIR-B

Personligt förstärkarsystem, 3D-rumsrörlighet med fantastisk realism i hörlurar, helt trådlöst

6 230 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 303 kr/månad

  • Artikelnr: 0553069423
  • Kontakta oss för leveranstid

Med en kombination av förstklassiga förstärkar- och effektljud och nyskapande rumsteknik från BOSS tar den revolutionerande Waza-Air-lösningen basupplevelsen till helt nya nivåer.

Det här personliga förstärkarsystemet gör det möjligt att spela med fantastisk realism i hörlurar, med hjälp av en gyrosensor och 3D-rumsrörlighet som ger en naturlig rumsupplevelse av en förstärkare som är fyllig, klangfull och oändligt inspirerande. Alla anslutningar är trådlösa, så du behöver inte lägga tid på att hålla på med kablar och du kan strömma musik från din telefon och spela som om du stod på scenen med ett helt band. Med appen BOSS Tone Studio kan du dessutom skapa egna ljud med fem förstärkartyper och över 50 olika effekter.

Waza-Air är en banbrytande musikprodukt i framkant som kombinerar årtionden av expertis med nyskapande innovationer. Det här handlar om något mycket mer än en enkel gitarr/basbaserad hörlursförstärkare. I Waza-Air kombineras Boss avancerade tekniska lösningar för förstärkare, effekter och trådlös kommunikation med dynamiskt 3D-ljud till en unik gitarrförstärkarlösning som är helt ny i sitt slag.

Standard funktioner: Over-ear’ basjudsystem med trådlös anslutning, förstklassiga förstärkar- och effekttoner, streaming av ljud via Bluetooth samt ljudredigering via din smartphone Avancerad rumsteknik från BOSS och en inbyggd gyrosensor ger en naturlig rumsupplevelse av en förstärkare med 3D-effekt och dynamisk ljudlokalisering Fem unika förstärkartyper hämtade från förstärkarna i Katana-serien med fullregisterljud för bas eller akustisk/elektrisk gitarr Tillgång till 50 anpassningsbara effekter i appen BOSS Tone Studio Inbyggd trådlös teknik från BOSS ger fantastisk ljudkvalitet och mycket låg latens.

Lättanvända kontroller för volym och uppspelning av ljud via Bluetooth, inklusive snabb åtkomst till sex ljudinställningar som kan konfigureras av användaren Stora specialutformade 50 mm-högtalarelement ger ett högkvalitativt, stort och fylligt ljud Öronkuddar med bra passform maximerar ljudprestanda för gitarrljud utan kompromisser Ett brett huvudband ger komfort för långa spelsessioner.

Hållbar konstruktion med stilrena kromade metalldelar En flexibel vikbar konstruktion möjliggör kompakt förvaring eller transport i platt form i en ficka på en basväska Inbyggda uppladdningsbara batterier med automatisk funktion för viloläge/återaktivering som sparar batterikraft Upp till fem timmars speltid med hörlurarna och upp till 12 timmar med den medföljande WL-T-sändaren Redigera, organisera och hämta ljud trådlöst med appen BOSS Tone Studio för mobila iOS- och Android-enheter Unik inbyggd stämapparatfunktion med hörbara toner som hjälper dig att stämma gitarren. Det finns också en visuell kromatisk stämapparat i appen BOSS Tone Studio