Roland Micro Cube Bass RX

Micro Cube Bass-RX, basförstärkare, 2×2,5 Watt, 4x10cm högtalare, kompakt/portabel, AC/batteri, COSM-preamps/EFX

3 270 kr 24 månaders räntefri delbetalning: 180 kr/månad

  • Artikelnr: 0553001725
  • Ej beställningsbar

Detta är den nya Micro Cuben – liten, högljudd, kaxig och i riktig  stereo! Den här lilla förstärkaren ”överpresterar” med seriös  svulstighet i ett kompakt kabinett. Det är svårt att fatta hur mycket  den här lilla lådan kan leverera genom sin stereoförstärkare och de fyra  nyutvecklade specialhögtalarna, det måste upplevas!

  • Stereoförstärkare och 4 nyutvecklade 10 cm högtalare
  • 8 COSM® förstärkarmodeller, 6 digitala effekter och inbyggd kromatisk stämapparat
  • Rhythm Guide-funktion för praktiska rytmövningar
  • Stereo AUX-ingång för CD-/MP3-spelare, Phones/Recording-utgång
  • Batteridrift (6x AA, upp till 13 timmars kontinuerlig drift), nätadapter medföljer
  • Superkompakt låda med bärrem

NY HÖGTALARTEKNIK
Betrakta dem som de ultimata kompaktförstärkarna, med de rätta ljuden och ett bra tryck. De banbrytande högtalarna som används i nya MICRO CUBE RX-serien är specialdesignade och byggde särskilt för dessa förstärkare.

EFFEKTFÖRSTÄRKARE I STEREO
Med två custom-designade slutförstärkare och fyra högtalare levererar en MICRO CUBE RX ett fördjupat stereoljud som måste höras, det kan inte beskrivas. Denna riktiga stereomotor gör det också möjligt att producera bastoner som trotsar lådans fysiska storlek.

BATTERIDRIFT
Båda de nya MICRO CUBE RX-förstärkarena (bas och gitarr) kan användas både med batterier och 230V nätadapter (nätadapter medföljer). Få vet dock att MICRO CUBE BASS RX är en pionjär när det gäller batteridrivna basförstärkare. Äntligen har bassisterna fått en rockande, batteridriven förstärkarlösning!

COSM-FÖRSTÄRKARE OCH DIGITALA EFFEKTER
Gitarrister och bassister har kommit att lita på att Roland och BOSS för att de gör de bästa effekterna i världen. De nya MICRO CUBE RX-modellerna drar fördel de världsledande teknologierna och erbjuder åtta inbyggda COSM-förstärkarmodeller, sex digitala reverb, 3-bands EQ och en kromatisk stämapparat.

UTÖKADE STEREOEFFEKTER
MICRO CUBE RX-seriens inbyggda effekter bygger på Roland’s industriledande R&D under decennier. De inbyggda stereochorus- och reverbeffekterna är med sitt stora djup och livfulla klang ett lysande exempel på detta.

RHYTHM GUIDE
Metronomen är ju den musikstuderandes bäste vän, men det monotona ”klick, klick, klick” kan bli sövande. Det är då det blir så bra med MICRO CUBE RX’s Rhythm Guide. Det är som att ha en liten trummis i sin förstärkare. Man kan välja mellan ett antal olika, svängiga rytmmönster. Förbättra din timing samtidigt som den musikaliska upplevelsen blir trevligare, eller ha bara skojigt när du jammar med beatsen.

UTGÅNGAR
Phones/Recording-utgången har två syften; Koppla in ett par hörlurar och njut av att kunna öva utan att störa andra med ett smakfullt stereoljud – eller koppla direkt in i en stereomixer eller inspelningsapparatur med en helt tillrättalagd signal direkt från MICRO CUBE RX.

INGÅNGAR
MICRO CUBE RX’s linjeingång används till att koppla in en bas, gitarr eller mikrofon. Som tillägg kan man i AUX-stereoingången koppla in en iPod®, CD-spelare eller annat instrument så att du kan blanda denna signal med den från ditt eget instrument.